Sziasztok!Párral ismerkednék ma este,Demjén termál tófürdőnél.Fürdőzés,szaunázás,szex
Ha szimpi az Adatlapom akkor várom a jelentkezést levélben.
Ma egésznap ráérek

Ma egésznap ráérek

Ma délelőtt,
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Miskolcon párt fogadnék lakásomban
Miskolcon párt fogadnék lakásomban
,Párral!!!Sziasztok ápolt ,kedves jóképű férfi 18/6 intim mérettel ,bár e nemz tudom kinek mennyire fontos,ismerkednék hölggyel ,párral akik nyitottak egy férfi közeledéséhez,és szeretik a kellemes szexet. Nem egy alkalomra keresek partnert,partnereket,diszkréció adott,és elvárt. Képeim adatlapom van fent,ha tetszik,írjatok minden levélre válaszolok.
Sziasztok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése. Részleteket, feltételeket beszéljük meg prívátban. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot.
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése. Részleteket, feltételeket beszéljük meg prívátban. Helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot.
Párhoz csatlakoznak holnap Szombathely 80km körében várom a levelek Ott mindent meg tudunk beszélni
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Lehet lennénk páran ! Egyedül nem ér semmit
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos lehetsz benne, hogy a számlaszámhoz tartozó név nem az a név lesz, mint amit leírtál.
(Ez egy válasz freisteve1987 üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 14:10

Undorító Morócz Tamás a neve ! Morócz Tamás
11600006-00000001-98284521 ! Ha valaki ezt meglátja ez az a féreg
Sziasztok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése.
párt keresek, a távolság nekem nem probléma (rendszeresen tudok utazni) részletek privátban.
Szerintem nyugodtan tedd meg a feljelentést!
(Ez egy válasz freisteve1987 üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 14:10

Szerintem aki ilyen dolgokra ,ilyen helyen előre fizet , az meg is érdemli a sorsát !
Az meg más tészta , hogy hol vannak az adminok ??
Éppen elég megküzdeni a sok meleggel is akik pofátlanul pl rám írnak pedíg hangsúlyozom heteró alapon keresek !!
Szerintem itt az adminok már semmit nem szűrnek ! Örülnek ha ide téved valaki
Az meg más tészta , hogy hol vannak az adminok ??
Éppen elég megküzdeni a sok meleggel is akik pofátlanul pl rám írnak pedíg hangsúlyozom heteró alapon keresek !!
Szerintem itt az adminok már semmit nem szűrnek ! Örülnek ha ide téved valaki
Jaja, elég gáz, főleg hogy még kamu képet se raktak ki.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 15:55

Elképzelni nem tudom, hogy mi járhat annak a fejében, aki mindenféle biztosíték nélkül, egyetlen neten bemondott ígéretre egy vadidegennek bármilyen formában 1 forintot is előre odaad... Ezt a "trükköt" már 20 éve is ultra gáz volt bevenni.
Elképzelni nem tudom, hogy mi járhat annak a fejében, aki mindenféle biztosíték nélkül, egyetlen neten bemondott ígéretre egy vadidegennek bármilyen formában 1 forintot is előre odaad... Ezt a "trükköt" már 20 éve is ultra gáz volt bevenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 01. szerda 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 01. szerda 16:36
Törölt felhasználó (4511012)

Jaja, atbaszas az egesz, telszamot nem adtak, se kepet, de vartak az utalast.
Most mi keresünk harmadiknak egy intelligens, hetero pasit kizárólag hölgyünk kényeztetésére az 50+ korosztályból.
11600006-00000001-98284521 ! Ha valaki ezt meglátja ez az a féreg (Ez egy válasz ngyfllsz üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 07:56
11600006-00000001-98284521 ! Ha valaki ezt meglátja ez az a féreg (Ez egy válasz ngyfllsz üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 07:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Tökéletesen le írtad a szuper buli lényegét.
Mivel sikeres volt a részükről, még visszafognak térni más néven
!
Mivel sikeres volt a részükről, még visszafognak térni más néven

Sziasztok hetero alapon párhoz csatlakoznék Gyál környékén!