Sziasztok! Párral szeretnék ismerkedni! Amennyiben szimpatikus az adatlapom ismerjük meg egymást jobban !
sziasztok, hölgy, pár Győr vagy környékéről ma valamint a hétvége folyamán, hetero alapon? hely ha szükséges lenne

Sziasztok kersnénk pasit vagy párt ma estére 33 éves páros vagyunk kizárolag pest megye .
Hekyünk van
Max 40 éves korig
Vibert preferáljuk beszélgetéshez.
Hekyünk van
Max 40 éves korig
Vibert preferáljuk beszélgetéshez.
Szombat estére pasit, pasikat keresünk. Gyertek!

Sziasztok ma este párhoz csatlakoznèk utazni tudok
Szép estét. Bp pasiként olajos masszázs extrákal is ,nálam ,ma és holnap is
DD -mell Nem rég szült női partagunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
Nagyméret , intelligencia , ápoltság előny
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
Nagyméret , intelligencia , ápoltság előny
Sziasztok
Ma estére keresek párt vagy nőt
29eves budapesti nagyfarku srác vagyok..
Ma estére keresek párt vagy nőt
29eves budapesti nagyfarku srác vagyok..
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Üdv.Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében tudok utazni.
Sziasztok!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
November utolsó és December első hetében, hétköznap estékre, illetve hétvégén egész napra keresem szex-partnereim hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező fiatalember vagyok Budapestről, aki szívesen utazik is ésszerű kereteken belül.
Üdv
Vidka!
Sziasztok! Mától egész hétvégén párhoz csatlakoznék, a hölgy kényeztetésére!
Sziasztok !
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten keresek heteró alapon párt, hölgyet
Üzenet módosítása
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten keresek heteró alapon párt, hölgyet
Üzenet módosítása
Szép napot mindenkinek,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék szex közben vagy puncit nyalnék, miközben dugják! Viber van!
Utazni tudok, én a 13. kerületben lakom!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék szex közben vagy puncit nyalnék, miközben dugják! Viber van!
Utazni tudok, én a 13. kerületben lakom!
Budapesten ma csatlakoznék párhoz.
vannak e itt olyan pasik akiket izgatja ha elotte mas pasi hasznalja a feleseget?
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Ma vagy holnap (péntek szombat) este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok!
Pécsen csatlakoznak igényes párhoz vagy hölgyet kényeztetnék!
Hármas esetén hetero alapon a hölgy örömére!
Adatlapon ha tetszik írjatok!
Szép napot!
Pécsen csatlakoznak igényes párhoz vagy hölgyet kényeztetnék!
Hármas esetén hetero alapon a hölgy örömére!
Adatlapon ha tetszik írjatok!
Szép napot!
30 éves jóképű és igényes pasi vagyok , Budapesten ismerkednék elsősorban párokkal, hely ha kell megoldott