Ma estére keresek unatkozó hölgyet, Békés megye.viber,vagy email.
Ma estére keresek hölgyet,vagy párhoz is csatlakoznák.
Ma estére,keresek hölgyet.Békés megye.
Üdv. Idősebb fiatalos tapasztalt heteto férfi esetleg? Ha a igen írjatok privibe.
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 10:40

Sziasztok!
Nagy mérettel rendelkező férfit keresünk harmadiknak, aki ma ráér Pesten. Helyünk van. Többit privátban
Nagy mérettel rendelkező férfit keresünk harmadiknak, aki ma ráér Pesten. Helyünk van. Többit privátban

Boldog, izgalmakkal teli új évet mindenkinek!
a csoport is ott van hogy HETERO, mi a faszért irkálsz be mindenhova, ezért kevés a pár és a nő ilyenek miatt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 31. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 31. vasárnap 10:58
Törölt felhasználó (4724262)

Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Az új évre ------ > 40es 50es bikás aktív bi pasit keresek, Eger környéke... Valaki?
Bevállalós pároknál spermás puncit nyalnék , Dugás közben is
Sziasztok!

Ráckeve környékén valaki??
Sziasztok. Holnap estére valakinek egy nagy méretű pasi? Természetesen csak hetero alapon.
Esetleg ma pest megyeben par ?

Budapesten ma pár?
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!
Hölgyet vagy Párt keresek ma estére,éjszakára, akikhez csatlakozhatnék !Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképet láthattok Rólam kapcsolatra jelölés után,de tudok küldeni emailben is!Ha felkeltettem érdeklődéseteket várom a privát üzeneteket!!
Zoli
Hölgyet vagy Párt keresek ma estére,éjszakára, akikhez csatlakozhatnék !Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképet láthattok Rólam kapcsolatra jelölés után,de tudok küldeni emailben is!Ha felkeltettem érdeklődéseteket várom a privát üzeneteket!!
Zoli
Sziasztok.... Csekkoljatok le.
(Ez egy válasz AntonioBig üzenetére (2023. 12. 30. szombat 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 08:37

HÖLGY ÖRÖMÉRE PASIT - SZOLNOK
elvárások:
-átlagos vagy sportos testalkat
-átlagos vagy átlagnál nagyobb szerszám
-intelligens, diszkrét
-max. 35éves
-ad hoc jelleggel bármikor készen tudj állni!
Hely van. Írj, ha magadra ismersz és a többit megbeszéljük!
elvárások:
-átlagos vagy sportos testalkat
-átlagos vagy átlagnál nagyobb szerszám
-intelligens, diszkrét
-max. 35éves
-ad hoc jelleggel bármikor készen tudj állni!
Hely van. Írj, ha magadra ismersz és a többit megbeszéljük!
Sziasztok.
Ma este ráérő párhoz csatlakoznék adatlapomnak megfelelően.
Én, elmegyek a megbeszélt találkozóra,nem csak ígérgetek. Szóval ha mára tuti parnert szeretnétek,úgy várom a megtisztelő megkereséseket
B.U.É.K mindenkinek.
Ma este ráérő párhoz csatlakoznék adatlapomnak megfelelően.
Én, elmegyek a megbeszélt találkozóra,nem csak ígérgetek. Szóval ha mára tuti parnert szeretnétek,úgy várom a megtisztelő megkereséseket
B.U.É.K mindenkinek.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi