Sziasztok. Én benne vagyok
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2023. 12. 30. szombat 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Pest megyei párok ?Sportos igényes járok tejelő kan keres privi
Sziasztok párok egyedül álló hölgyek nyíregyháza közelében házhoz megyek masszírozok nincs végzettség de elvileg nagyon jól csinálom azok a vissza jelzések , volt már hármasban részem több dolog is érdekelhet de masszázs beszélgetés is oké
nem vagyok karcsú sőt , de intelligens ápolt empatikus vagyok írjatok próbáljuk !!!!!!

Ki tud ma eljonni megdugni az asszonyt? Mondom ma!!!
Még helyem is van hozzá!
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 21:25

Sziasztok. Van olyan pasi van akinek lenne kedve találkozni még ma?
Igen, nekem lenne kedvem
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 21:25

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Élménydús szilveszternek nézhetsz elébe...
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2023. 12. 29. péntek 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 17:16

sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak használják a feleseget?
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak használják a feleseget?
Sziasztok!Ma Zirc környékén pár vagy uni/aktív pasi?Helyem van!Írjatok
Sziasztok!
Szívesen csatlakozom párokhoz!
Írjatok priviben nyugodtan
Szívesen csatlakozom párokhoz!
Írjatok priviben nyugodtan

Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv.
Budapesten ma pár? Hely van, de menni is tudok.