Zala -Vas megyei Hölgyekkel Párokkal ismerkednék
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Pesten párt keresek ma estére.Helyem van.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok!
Most hétvégére keresek intelligens és aranyos budapesti párt, akiket izgat(na) a két férfi - egy nő felállás. Teljes titokban és gátlásralanul, szívesen meglátogatlak vagy akár vendégül is látlak titeket a 7. kerületi lakásomban.
Nagyon fiatalos, ápolt és diszkrét férfi vagyok, ha felkeltettem az érdeklődéseteket csak írjatok privátban
Most hétvégére keresek intelligens és aranyos budapesti párt, akiket izgat(na) a két férfi - egy nő felállás. Teljes titokban és gátlásralanul, szívesen meglátogatlak vagy akár vendégül is látlak titeket a 7. kerületi lakásomban.
Nagyon fiatalos, ápolt és diszkrét férfi vagyok, ha felkeltettem az érdeklődéseteket csak írjatok privátban

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Sziasztok!
Győrből keresek párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek hölgyet vagy párt simogatásra ,masszázsra,farokverésre esetleg orálra vagy akár szexre pest és nógrád megye
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne.
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne.

Moto
Híd alatt laktok ?Ott is van hely akkor?
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2023. 10. 24. kedd 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 24. kedd 18:40

A barátnőmmel( nem aki a képeken van ) keresünk pasit harmadiknak.
Legyen helyed! Győr max 40 km körzetéből
Minimum 46 év
Csupasz intim
Fotók rólad ( nem kell arcos )
Ha bármelyik hiányzik nem válaszolunk
Privát üzenetben írjál !
Legyen helyed! Győr max 40 km körzetéből
Minimum 46 év
Csupasz intim
Fotók rólad ( nem kell arcos )
Ha bármelyik hiányzik nem válaszolunk
Privát üzenetben írjál !
Budapest vonzáskörzetében egy kedves párt keresek , hármas élmények megéléséhez, azon belül is fantáziadús aktusokhoz.
Adatlapomon minden fontos ott van! Nagyon szívesen várom az esetleges megkereséseket.
Adatlapomon minden fontos ott van! Nagyon szívesen várom az esetleges megkereséseket.

2023. október 27-tól 30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Miskolcon várok párokat lakásomba
Sziasztok,
Párokkal ismerkednék...
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok!
Üdv Ákos
Párokkal ismerkednék...
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok!
Üdv Ákos
Pesten pár ma este?Helyem van.
Irtam nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 25. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 10:47

Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Hosszútávra keresünk egy igényes, intelligens férfit az adatlapunkon megjelölt korosztályon belül! Lehetőleg a közelünkből!
Sziasztok! Hosszútávra keresünk egy igényes, intelligens férfit az adatlapunkon megjelölt korosztályon belül! Lehetőleg a közelünkből!
Sziasztok! Napközben várok hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom Üzeneted!