2023. október 27-tól 30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Miskolcon várok párokat lakásomba
Sziasztok,
Párokkal ismerkednék...
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok!
Üdv Ákos
Párokkal ismerkednék...
Dél-Dunántúl előnyben
Utazni tudok!
Üdv Ákos
Pesten pár ma este?Helyem van.
Irtam nektek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 25. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 25. szerda 10:47

Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Hosszútávra keresünk egy igényes, intelligens férfit az adatlapunkon megjelölt korosztályon belül! Lehetőleg a közelünkből!
Sziasztok! Hosszútávra keresünk egy igényes, intelligens férfit az adatlapunkon megjelölt korosztályon belül! Lehetőleg a közelünkből!
Sziasztok! Napközben várok hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom Üzeneted!
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek hölgyet vagy párt simogatásra ,masszázsra,farokverésre esetleg orálra vagy akár szexre pest és nógrád megye
Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
A barátnőmmel( nem aki a képeken van ) keresünk pasit harmadiknak.
Legyen helyed! Győr max 40 km körzetéből
Minimum 46 év
Csupasz intim
Fotók rólad ( nem kell arcos )
Ha bármelyik hiányzik nem válaszolunk
Privát üzenetben írjál !
Legyen helyed! Győr max 40 km körzetéből
Minimum 46 év
Csupasz intim
Fotók rólad ( nem kell arcos )
Ha bármelyik hiányzik nem válaszolunk
Privát üzenetben írjál !
Sziasztok Tatabányai 45 éves férfiként ismerkednék párral vagy hőlgyel.Komolyan gondolom.
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal és Pasikkal.
Ha téged vagy titeket keresünk várjuk a leveled.....
Ha téged vagy titeket keresünk várjuk a leveled.....
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Miskolcon párt fogadnék most lakásomon
Pesten keresek párt esti talihoz.Helyem van.
Pécsen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére hetero alapon vagy hölgyeket kényeztetnék szívesen!
Írjatok ha van kérdés!
Írjatok ha van kérdés!
Keresunk mai nap bulizos normalis,igenyes,apolt fiut. 35-45 ev budapest
Péntek nap közbenre, szombat délelőttre keresek heteró alapon kikapcsolódási lehetőséget Dunaújváros és környékén.
Sziasztok!
Szerdán napközben kalandot keresek.
Utazni tudok.
Szerdán napközben kalandot keresek.
Utazni tudok.