Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.Nógrád megyében és Pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simogatás masszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kíváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Budapesten pár ma? Hely ok, de menni is tudok.
Sziasztok. Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat) szex céljából Budapestről vagy Pest megyéből. Holnap vagy péntek estére, vagy esetleg szombatra. Írjatok nyugodtan!

Pesten fogadnék párt ma este lakásomon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párhoz csatlakoznék Miskolc és környéke
Sziasztok
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit,
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit,
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk,párral vagy lánnyal akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha izgalmasnak találjátok, s érdekelhet Titeket, akkor ismerkedjünk
Á&K
Szívesen ismerkednénk,párral vagy lánnyal akit izgat a több pasis felállás... akár cuckold jelleggel is.
32 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,többesben némi tapasztalattal, szeretünk irányítani,határozottak vagyunk, kevés tabuval a szexben.
Általában hétköznap napközbeni szabadidővel rendelkezünk.
Ha izgalmasnak találjátok, s érdekelhet Titeket, akkor ismerkedjünk

Á&K
Tolna-megyében vagy hétköznap Gyálon is , csatlakoznék hetero alapon

Sziasztok !
Közös KALAND ma este nálam Keszthelyen ?
!! Csak hölgy vagy pár írjon !!
Közös KALAND ma este nálam Keszthelyen ?
!! Csak hölgy vagy pár írjon !!
Straponra valaki benne lenne?
Sziasztok!
Heteró alapon budapesti pár játszótársa lennék diszkréten .
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem
Heteró alapon budapesti pár játszótársa lennék diszkréten .
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Nők párok Jelentkezését várom Dömsöd és környéke
Ma este pár esetleg lány (bár utóbbi kb.lehetetlen)
32 éves extra igényes vagyok,nagy intimű srác vagyok,helyem van!
Bp.
32 éves extra igényes vagyok,nagy intimű srác vagyok,helyem van!
Bp.
A hét második felére keresek hetero PASIT aki elrendezné az asszonyt nálunk
40+párként keresünk 25alatti pasit fogadni tudunk Kecskemét melletti othonunkban
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!