Elég inaktív ez a péntek 13 , kinek volt hármas élménye ma? Vagy netán éppen tart
Párokhoz csatlakoznék 40 es sportos férfiként hetero alapon.Pest megye privi
Szép estét!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Ma este esetleg a hétvégén szívesen csatlakozom hölgyekhez/párokhoz!
BP és vonzáskörzete!
Írjatok priviben!
Ma este esetleg a hétvégén szívesen csatlakozom hölgyekhez/párokhoz!
BP és vonzáskörzete!
Írjatok priviben!
Pasit keresünk ma estére a közelből.
Üzenetekek privibe.
Üzenetekek privibe.
Budapesten ma csatlakoznék pár(ok)hoz. Helyet tudok biztosítani, de utazni is tudok.
A mai nap folyamán holnap reggelig szivesen fogadnék párt, igényes szállodában Budapest központi részén, Margit szigeten, akár csak nézni titeket, akár összegabalyodni is, tőletek függ
. Akinek nincs helye, vagy izgatja a szállodai kaland, irjatok nyugodtan...itt az alkalom..

Sziasztok! Holnap estére keresek olyan párt vagy lányt aki szívesen venné egy masszőr pasi társaságát!
30 éves sportos hetero férfiként csatlakoznék párokhoz. Utazni tudok, helyem is van. Komoly szándékkal.
Sziasztok LAST MINUTE!!!! MA délután megyünk az Adriára 3 hölgy és én vasárnap délután pedig vissza valakinek van kedve még csatlakozni?
Sziasztok, mai nap indulok Szentgotthárdra a hotel Thermalba szívesen csatlakoznék parokhoz vagy csak hölgyekhez, mindent meg tudunk beszélni, várom leveleitek, sziasztok
Sziasztok!
A mai napon este csatlakoznék egy korrekt párhoz Győr környékén. Intellingens partnerként hasonló partnereket keresek.
Ha szeretnéktek egy kellemes péntek estét, akkor hozzuk össze!
A mai napon este csatlakoznék egy korrekt párhoz Győr környékén. Intellingens partnerként hasonló partnereket keresek.
Ha szeretnéktek egy kellemes péntek estét, akkor hozzuk össze!
Sziasztok MA estére (péntek 13.ára)keresek párt vagy lányt.
Budapest és körzete-vác-balassagyarmat-salgótarján (esetleg még esztergom)
Lehet autós kaland-szabadtéri kaland-panzió vagy akár szivesen megyek hozzátok is.
Lehet szó csak Masszázsról, csak simogatásról (punci simogatás de lehet annyi is hogy csak a hölgy simogatja az idegen farkat),lehet szó csak orálról,vagy lehet szó fotózásról férj fotózhat,de ha szeretnétek és szimpik vagyunk egymásnak lehet szó cuckoldról (férj nézi ahogy párját kényeztetik) illetve 3as szexről is!ma esti találkozóra várom kedves jelentkezőket.
Budapest és körzete-vác-balassagyarmat-salgótarján (esetleg még esztergom)
Lehet autós kaland-szabadtéri kaland-panzió vagy akár szivesen megyek hozzátok is.
Lehet szó csak Masszázsról, csak simogatásról (punci simogatás de lehet annyi is hogy csak a hölgy simogatja az idegen farkat),lehet szó csak orálról,vagy lehet szó fotózásról férj fotózhat,de ha szeretnétek és szimpik vagyunk egymásnak lehet szó cuckoldról (férj nézi ahogy párját kényeztetik) illetve 3as szexről is!ma esti találkozóra várom kedves jelentkezőket.
Sziasztok!Szombaton,Vasárnap pár aki ismerkedne Pécsen autós kaland vagy helyeük lenne?
sziasztok
mi két Bp-i 40es sportos ápolt normális hetero pasi vagyunk párral szívesen ismerkednénk akiket vonz az egy hölgy több pasi felállás találkoznánk akár most hétvégén is találkahelyünk van
mi két Bp-i 40es sportos ápolt normális hetero pasi vagyunk párral szívesen ismerkednénk akiket vonz az egy hölgy több pasi felállás találkoznánk akár most hétvégén is találkahelyünk van
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Párocskához beugranék , ismerkedős kezdéssel. Én 27 vagyok, nem válogatom a korosztályt! Jó estét!
Adatlapon látható képpel várjuk a leveleket, köszi előre is!
(Ez egy válasz cocklovergirl üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 17:55

Bp-n belvárosban késő esti találkozásra keresünk lányt, párt, pasit. Privát üzenetben írjatok.
Én szívesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz cocklovergirl üzenetére (2023. 10. 12. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 12. csütörtök 17:55

Bp-n belvárosban késő esti találkozásra keresünk lányt, párt, pasit. Privát üzenetben írjatok.