Sziasztok!
Sok mindent próbáltunk.. Várunk extrém ötleteket.. Ha min 175 cm min 85 kg vagy , ápolt és szimpi, igazán extrém ötlettel,meg is valósíthatod..
Sok mindent próbáltunk.. Várunk extrém ötleteket.. Ha min 175 cm min 85 kg vagy , ápolt és szimpi, igazán extrém ötlettel,meg is valósíthatod..
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
sziasztok csütörtök vagy péntek estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Ez HETERO csoport, nem ideillő a kérdésed.
Sajnos ezért nem találok én mint ilyen pasi párt. (Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (2023. 09. 27. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 27. szerda 21:16
Sajnos ezért nem találok én mint ilyen pasi párt. (Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (2023. 09. 27. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Kaposváriak??

Miskolci egyedülálló férfiként partnert keresek, ma estére.
Utazni is tudok!
Utazni is tudok!
Beszàlló lennék de nincs hová?
Ma Balatonlellén keresek nőt akivel kölcsönössen jól érezhetjük egymást
Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Sziasztok. Pár hàzibaratja lennék diszkréten hosszú távon. Akire mindig számíthatsz bárhol is. Veled együtt süti a kerti partyn a kolbászt. Minden kérést teljesít.
Sziasztok Tatabányai férfiként ismerkednék párral vagy hölgyel én 45 éves 185 cm magas vagyok.
Sopronba van ilyen?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Péntek reggel,kora délelőtre Szolnokon aktív,átlag feletti pasit fogadnánk a hölgy örömére. Priv.levelet várunk. Sziasztok
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.