Párokat keresnék a hölgy öröméte!
Hetero alapon!
After nállam?
Én állok mindent
Hetero alapon!
After nállam?
Én állok mindent
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok. Párral szeretnék egy nagyon kellemes kapcsolatot kialakitani!
Sziasztok vannak-e itt olyan pasik akiket izgatná ha elötte kényeztetnék "használnák" a feleseget azaz izgatná a cuckold szerepe! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Férfi beszállót keresünk elvárásainknak megfelelően. IZMOS, jó humorú, igényes, MEGBÍZHATÓ, ha igent mondunk el is jön a megbeszélt időre. Olyat aki nem csak képeket kunyerál, és elfogadja ha esetleg nemet mondunk. Ha úgy érzed adatlapunkon leírtaknak megfelelsz, írj ránk. (nyugat MO)
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék,imádom a sex minden formáját és látni az orgazmust!
Szívesen ismerkednék,imádom a sex minden formáját és látni az orgazmust!
Szép Napot! Párral ismerkednék!
Miskolcon várom párok jelentkezését hely adott
Sziasztok!
Ma hajnalra keresünk pasit harmadiknak a hölgy
közös kényeztetésére.Vastag,metélt farok előnyben.
Ma hajnalra keresünk pasit harmadiknak a hölgy
közös kényeztetésére.Vastag,metélt farok előnyben.

Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok.
De jó lenne ma este egy találka egy kellemes párral! Hátha valami jó kis hármas kerekedhetne ki belőlle! Semmi sem kötelező alapon, csak a Diszkréció! Pest megye, 100 km körzetébe az utazás sem jelentene gondot. Szalkszentmártonban helyem is lenne, ha inkább utaznátok, vagy a környéken vagytok.
Mindenkinek nagyon kellemes szombat estét kívánok.
De jó lenne ma este egy találka egy kellemes párral! Hátha valami jó kis hármas kerekedhetne ki belőlle! Semmi sem kötelező alapon, csak a Diszkréció! Pest megye, 100 km körzetébe az utazás sem jelentene gondot. Szalkszentmártonban helyem is lenne, ha inkább utaznátok, vagy a környéken vagytok.
Mindenkinek nagyon kellemes szombat estét kívánok.
Szép estét párok! Legfőképpen Zuglóban de egyéb közeli kerületben nagyon szívesen és izgalommal meglátogatnék egy hármast szerető, akár cuckold akár aktív szereplős szexet kedvelő párt.
Nyitott és értelmes vagyok, mindere van elképzelésem!
Szép estét nektek!
Nyitott és értelmes vagyok, mindere van elképzelésem!
Szép estét nektek!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár társaságát keresem.
Helyem Marcaliban van de, utazni is tudok.
Ma este hölgy vagy pár társaságát keresem.
Helyem Marcaliban van de, utazni is tudok.
Hát, az mondjuk nem árt a komolyan vehetőségetek szempontjából, ha egy éjszaka alatt nem változik 10 évet a keresett korhatár... Illetve talán az is jobb képet festene, ha nem hemzsegne ez a pár sornyi szösszenet olyan helyesírási hibáktól, mint pl. a "tulsujos" (helyesen: túlsúlyos).
De azért sok sikert!
(Ez egy válasz Zoltán1980 üzenetére (2023. 12. 01. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 01. péntek 11:04
De azért sok sikert!

Mièrt ne ! Amúgy meg ha elolvastad volna van egy kettő kiegészítő.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Párokkal ismerkednék. Bp-en helyem van. Dohányzom!
Sziasztok párral ismerkednék hétvégén akár,hosszabb távon is kellemes hétvégék eltöltésére csak is komoly, határozott pár levelét várom akik tudják mit szeretnétek a többit privátban. Szép napot kívánok mindenkinek!
Budapesten keresek párt ma estére hármas örömökre, hely XI. ker
Sziasztok.
Péntek / szombat napokon esetleg pár kalandozna Budapesten?
Péntek / szombat napokon esetleg pár kalandozna Budapesten?