Miskolcon hely van párnak....cserèbe beszállnèk
Sziasztok szép lányok,párok jelentkezését várom Görögországi utazásra 4 éjszakára minden éjszaka a város leghíresebb night clubjàba ahol striper fiúk lányok szórakoztatnak különböző showműsorokkal egész este .
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen

Sziasztok, intelligens, jo humoru es apolt, sportos megjelenesu ferfit keresunk harmadiknak. Kerjuk csak olyan jelentkezzen aki hajlando kepet kuldeni az arcarol es telefonon is szeretne beszelni
Udv, Ildi es Tibor

Dunaújvárosban ma este valaki?
Esetleg pár?
Esetleg pár?
Sziasztok! Holnapi nap folyamán szívesen fogadnék párt illetve lányt közös kikapcsolódáshoz, masszázs rendelhető, részletek privátban!
Sziasztok. Szívesen csatlakoznak párhoz. (nem most rögtön)
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Péntek napközben vagy akár este éjszaka is, Hajdúszoboszló illetve Debrecen környékén keresek kukkolható párost.
Szimpátia és igény esetén esetleg be is szállok, minden megbeszélés kérdése. Búvóhelyet is tudok biztosítani Hajdúszoboszlón.
47 éves tiszta, kultúrált nem elhízott, nem szőrös pasi vagyok.
Privátban keressetek.
Szimpátia és igény esetén esetleg be is szállok, minden megbeszélés kérdése. Búvóhelyet is tudok biztosítani Hajdúszoboszlón.
47 éves tiszta, kultúrált nem elhízott, nem szőrös pasi vagyok.
Privátban keressetek.
Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elött akit ezt izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! 40es pár szeretne ismerkedni borsodi pasival. Ha esetleg lenne itt ilyen pasi írjon nekünk! Adatlap szerint keresünk!! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Zalaegerszegen keresek párt, hogy együtt kényeztessük a lány minden porcikáját
Zalaegerszegen keresek párt, hogy együtt kényeztessük a lány minden porcikáját
Sziasztok. Heves megye - Budapest környéki párok? (inkább egész éjszakás tartalmas dolgokat keresek, barátság, tartós kapcsolat, 1-2 órás gyors találkákat nem igazán...) . Egyedülálló vagyok, egyedül élek de mobilis is, van autóm. Kedvelem a telt formákat, a korkülönbséget és a fantáziadús, intelligens, empatikus, hedonista embereket.
Sziasztok!Szombaton olyan nudizást kedvelő párt keresek ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják,szopatják a párját egy méretes szerszámmal.Nudizás,napozás,hősölés a medencében,zene,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Sziasztok. Szombat este kalandoznék!
Párként ismerkednénk sportos, enyhén bi pasival! 45-60 évesig!
Szentendrén lakunk!
Szentendrén lakunk!
Győrben mai nap párt keresek minden kors
Dunaújvárosban ma este valaki?
Esetleg pár?
Esetleg pár?
Sziasztok! Lányt vagy párt keresek kellemes együttlétre. Simogatás, masszázs, szex... Hármas szex (egy lány - két fiú) ha erre van igénye a hölgynek. Szívesen készítek rólatok házi szexvideót is. Van hozzá kamerám.
Zalaegerszeg...
Zalaegerszeg...