Hölgy páros ismeretségét keresem
Amennyiben szóba jöhet egy férfi harmadiknak, írj / írjatok rám privátban
Budapesten 3. kerületben vagyok elérhető. Csók Hölgyeim!

Budapesten 3. kerületben vagyok elérhető. Csók Hölgyeim!

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Sopron és környékén keresnék párt sportos férfiként
beszálnék párhoz van helyem utazni is tudok

Sziasztok. Első hármasunkra keresünk pasit a párosunk női tagjának Bp és környékéről. Fontos számunkra a kölcsönös szimpátia, beszélgetés, képcsere és utána a személyes találkozás. Ezek nélkül senkivel nem bújunk ágyba. Komoly érdeklődök jelentkezését várjuk, képvadászok kíméljenek. Köszönjük, hogy elolvastad és reméljük pont egymást keressük

sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek ha vannak itt? hely kellene utaznbi tudok!
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Budapesti, hellyel rendelkező férfiként ismerkednék párral, ma este.
Sziasztok
Én szívesen ismerkednék veletek (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 07:20
Én szívesen ismerkednék veletek (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)

Sziasztok
Győr és környékén ismerkednénk pasival..
Leírjuk azért,hogy nem mára és holnapra keresünk..
Arcos képet kérünk,vakrandira nem megyünk,mivel sokan látatlanba taliznának..Arra járok fuvarba,több 100 kilóméterről ne..
Képcsere,első szimpátia után kis viber,személyes tali ..(kv,stb).
Utána a képzeletedre bízzuk..
Arcos képet kérünk,vakrandira nem megyünk,mivel sokan látatlanba taliznának..Arra járok fuvarba,több 100 kilóméterről ne..
Egerben ismerkednék párral ma este!
Sziasztok
Bécs belvárosában hellyel, saját hotelszobámban találkoznék jövő héten. Normális hetero srác vagyok. Itt mindenki masszőr, én is

Most belváros anal oral
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
34éves sport, diszkrét, ápolt férfi vagyok, hellyel rendelkezem szivesen találkoznék Ma Este Helyem Van, nőkkel vagy párokkal több infó és kép privátba.
Ma este.
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Sportos 40 es pasi ismerkedne magas vékony extra méret 12 ker környéke ill budai oldal előnyben kizárólag hetero alapon üdv P
34éves sport, diszkrét, ápolt férfi vagyok, hellyel rendelkezem szivesen találkoznék ma este nőkkel vagy párokkal több infó és kép privátba
Sziasztok párral ismerkednék akár tabuk nélkül baranya megye és környezetben