Budapesten lehetőleg középkorú pár társaságát keresem napközben, búvóhellyel...
Mai várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Sziasztok.Párt keresek ma a Tisza Tónál poroszló,sarud.Autós cuckold kalandra.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Kaposvárról van nyitott pár? Hely kellene.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal, lányokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Jó reggelt.
Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO) alapon.
Jelentkeznék eme megtisztelő és nemes feladatra Adatlapom szerint is.
Köszönöm.
Üdv. Albert
Hármas szex - férfi beszállóval (HETERO) alapon.
Jelentkeznék eme megtisztelő és nemes feladatra Adatlapom szerint is.
Köszönöm.
Üdv. Albert
hello
párral ismerkednék a hölgy extra nem hétköznapi örömére 3as hetero alapon vagy cuckold kalandra
privátban írjatok rám
párral ismerkednék a hölgy extra nem hétköznapi örömére 3as hetero alapon vagy cuckold kalandra
privátban írjatok rám
Sziasztok 32 éves pasi vagyok, Pest és környékén találkoznék párral vagy hölggyel jövő héten.
185/85 17cm potens csupasz farok.
Csak olyan írjon légyszi aki valóban is találkozna, nem csak levelezgetni akar. Köszönöm
185/85 17cm potens csupasz farok.
Csak olyan írjon légyszi aki valóban is találkozna, nem csak levelezgetni akar. Köszönöm

Nincs problémám, csak rávilágítottam egy gyanús részletre.
Válaszoltál korrektül, köszönjük szépen.
Aki ezeket olvasta, kicsit információgazdagabban tud dönteni. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 19:55
Válaszoltál korrektül, köszönjük szépen.
Aki ezeket olvasta, kicsit információgazdagabban tud dönteni. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655994)

Szia. Vannak az életben olyan dolgok, amik keresztebe húzhatják a számításokat és nagyon nem az lesz a priorítás, hogy harmadikat vonjunk be a kapcsolatunkba. Igen, kerestünk régebben de fel is lett hagyva a keresés. Mit szeretnél, írjam le az életemet miért nem jött össze évekkel ezelött és miért keresünk újra ELSŐ hármasunkhoz pasit? Ha valami problémád van írj privátban vagy lapozz tovább. Köszi az értelmes hozzászólást, további szép napot

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Szia. Vannak az életben olyan dolgok, amik keresztebe húzhatják a számításokat és nagyon nem az lesz a priorítás, hogy harmadikat vonjunk be a kapcsolatunkba. Igen, kerestünk régebben de fel is lett hagyva a keresés. Mit szeretnél, írjam le az életemet miért nem jött össze évekkel ezelött és miért keresünk újra ELSŐ hármasunkhoz pasit? Ha valami problémád van írj privátban vagy lapozz tovább. Köszi az értelmes hozzászólást, további szép napot
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 09. 16. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 19:16

Lassan 2 éves a regisztrációd.
A hozzászólásaidból és a bemutatkozásodban szereplő, nem frissített életkorokból egyértelmű, hogy a keresés lényege végig ez volt.
És akkor most higgyük el, hogy az első alkalomra készültök?...
A hozzászólásaidból és a bemutatkozásodban szereplő, nem frissített életkorokból egyértelmű, hogy a keresés lényege végig ez volt.

Lassan 2 éves a regisztrációd.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 11:43

Törölt felhasználó (4655994)

Sziasztok. Első hármasunkra keresünk pasit a párosunk női tagjának Bp és környékéről. Fontos számunkra a kölcsönös szimpátia, beszélgetés, képcsere és utána a személyes találkozás. Ezek nélkül senkivel nem bújunk ágyba. Komoly érdeklődök jelentkezését várjuk, képvadászok kíméljenek. Köszönjük, hogy elolvastad és reméljük pont egymást keressük

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek

Ma este Budapest-Miskolc vonalon mobilis vagyok, de fogadni is tudlak. Sportos 40-es férfi csatlakoznék párokhoz, de kettesben is tölthetünk egy lazulós iszogatós bulizós estét. Kulturált, ápolt, méretes vagyok, 185/85kg 18cm.
Priviben várok jelzést elérhetőséggel.
Priviben várok jelzést elérhetőséggel.
Uraim! Merényletet forralok egy kedves, spriccelős puncijú hölgy ismerősöm ellen. Ez a hölgy most nálam tölti a hétvégét és nem kizárt, hogy szívesen táncolna egyszerre két úriember társaságában. A tervem a következő. Én valamikor ma éjjelre felcsigázom annyira a kisasszonyt, hogy az innen jelentkezett úriemberekből, a számára legszimpatikusabbnak mondjon igent. Én a 10. kerületben vagyok. Itt tudnánk fogadni. Mi nem utazunk sehová.
Hölgy páros ismeretségét keresem
Amennyiben szóba jöhet egy férfi harmadiknak, írj / írjatok rám privátban
Budapesten 3. kerületben vagyok elérhető. Csók Hölgyeim!

Budapesten 3. kerületben vagyok elérhető. Csók Hölgyeim!

Sziasztok!
Sziasztok! Sopron és környékén keresnék párt sportos férfiként