Sok jelentkeződ van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 22. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 19:51
Törölt felhasználó (4725555)

23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz
Attól még válaszolni lehet nem?
(Ez egy válasz élvezhetlek üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 06:46

Gondolom sokan jelentkeznek a hirdetésre és úgy gondolják, hogy nem Zalaegerszegről van a legideálisabb jelentkező. Persze kivételek mindig vannak, én is az egész országban előfordulok.

Sziasztok!
Sziasztok!
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Budapesti 33 éves potens férfiként keresek ma estére egy hölgyet kis lazulásra, huncutkodásra. Helyem 11.kerben van.
Üdv
Z
Gondolom sokan jelentkeznek a hirdetésre és úgy gondolják, hogy nem Zalaegerszegről van a legideálisabb jelentkező. Persze kivételek mindig vannak, én is az egész országban előfordulok.
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2023. 11. 23. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 23. csütörtök 06:06

Feleslegesen irtok nekik!!!még válaszra se méltatják az embert
Feleslegesen irtok nekik!!!még válaszra se méltatják az embert
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2023. 11. 22. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 12:51

Sziasztok !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne….
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne….

Moto
Idős párt keresek ,baranya, tolna
Sziasztok! 27-28-a délután 4 körül keresnénk megbízható partnert smile
Írtam.
(Ez egy válasz AdventureCouple üzenetére (2023. 11. 22. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 12:51

Sziasztok !
Írtam nektek.
(Ez egy válasz Roland 07 üzenetére (2023. 11. 22. szerda 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán akad itt olyan pár akinek én vagyok az ideális partner. ? Tudom komoly és egyben irigylésre méltó hogy a pár beenged a hálószoba. megtisztelő lenne. Mindent megtennék érte. Így csak annyit hogy itt vagyok és várok... Igényes pasi.
23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz
Pesten keresek párt hétvégére
helyem van

Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok! Alapvetően hetero életvitelt folytató, ápolt intelligens férfi vagyok. Néha szeretem megfűszerezni szexuális életemet biszexuális élménnyel is. Keresek egy párt/házaspárt akikhez csatlakozhatnék (akár mindkettőjük örömére). Beszélgetek, ismerkedek, ha úgy alakul, akkor randizok. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és elvárt. Pécsett hellyel rendelkezem. Üdv, Ádám
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Sportos testalkatú férfi adatlap szerint csatlakozna másokhoz. Vegye mindenki a fáratságot egy üzenetre és kiderül szimpatikusak vagyunk-e egymásnak!
Sziasztok !
Sziasztok. Esztergom környéki fiatal párral ismerkednék.