Sziasztok.
Hölgyeket, párokat keresek Budapesten.
Helyem van.
30 èves 178cm 80kg vagyok
Hölgyeket, párokat keresek Budapesten.
Helyem van.
30 èves 178cm 80kg vagyok
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok
Igényes, kényeztetni szerető férfiként szívesen ismerkednék szimpatikus párral.
Privátban várom a leveleteket.
Igényes, kényeztetni szerető férfiként szívesen ismerkednék szimpatikus párral.
Privátban várom a leveleteket.
Sziasztok ma estére keresünk kizàrolag a lány örömére srácot nagy intim elöny
Párral talalkoznék ma ia akár,vagy a jövő héten.Bármikor ráérek,utazni tudok!
Sziasztok.Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Kaposváron keresek olyan párokat, ahol a hölgynek nem elég egy pasi. Hely kell. Diszkrét 50 éves vagyok..

Sziasztok. Győri egyedülálló srác vagyok, párhoz csatlakoznák hosszú távon.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Ma, vagy holnap este szívesen találkoznék hölggyel vagy párral Budapest vagy Pest megye környékén.
Ma, vagy holnap este szívesen találkoznék hölggyel vagy párral Budapest vagy Pest megye környékén.
Kb. 20cm hosszú, vastag, kemény farkam a lány örömére kész, ha akarja, elvezesig szetnyalom a kis punciját!
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 10:19

Sziasztok ma estére keresünk kizàrolag a lány örömére srácot nagy intim elöny
Sziasztok lányok, párok jelentkezését várom akik nyitottak közvetlenek és elvennék a szüzességem nudizmusbol .nagyon szívesen meztelenkednék egy szép parton (pl: D1)egy kellemes társaságban.
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
sziasztok nőt vagy párt keresek pápán heteró alapon
Búvóhelyem van BP. 7.ker_ben
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Sziasztok! Hatvanban keresek diszkrét, ápolt párt! Enyhe bi belefér!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.