Kaposváriak?
Sziasztok!
Női és férfi párral ismerkednék a fórum témája alapján!
Köszi.
Női és férfi párral ismerkednék a fórum témája alapján!

Köszi.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziaztok! Balatonfüreden és környékén kalandoznék. Ehhez keresem hölgy, pár társaságát. Privátot írj.
Sziasztok! Mai nap (szombaton) keresek párt vagy hölgyet. Ha szimpatikus vagyok írjatok nyugodtan

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet.Várom üzeneted!
Sziasztok párral ismerkednék vasárnap Somogy Zala Vas kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson, vagy akár a természet lágy ölén csak kukkolnék, hobbi masszírzok, Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
.
Sziasztok!Párral ismerkednék ma Demján termál tónál.Napozás,fürdőzés,szaunázás....
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Csak Roma )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Ma este keresek párt harmasra, 11. Ker hely van, diszkrét vagyok szívesen kalandoznek
Szép estét!
Hármas erotikát kipróbálnám így szívesen csatlakoznék egy pároshoz. 25 vagyok, tudom ez sokszor kritérium, de kérlek ne a kor adja a mércét!
Hármas erotikát kipróbálnám így szívesen csatlakoznék egy pároshoz. 25 vagyok, tudom ez sokszor kritérium, de kérlek ne a kor adja a mércét!
Sziasztok, szőrös intimmel rendelkező hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék. Privát üzenetben jelezd, ha szeretnél ismerkedni.
Tamás
Tamás
Sziasztok. Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Pár vagyunk, mindketten 40 évesek.
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunikáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
A következő hetvégét (szept.15-16) Nagykanizsán töltjük. Szeretnénk az ott töltött esténket hármasban tölteni egy intelligens, igényes fiú társaságában, aki meglátogatna minket szállasunkon. Viberes kommunikáció, esetleg videohívás szükséges lesz, csak valóban tettrekész jelentkezőket várunk! Privátban keressetek! Üdv:M&I
Sziasztok!
Hölgy örömére keresünk holnapra, azaz szombat estére férfi partnert az adatlapunkon olvasottak alapján!
Hölgy örömére keresünk holnapra, azaz szombat estére férfi partnert az adatlapunkon olvasottak alapján!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.