Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Sziasztok!
Budapesti vagy Pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék? Helyem van. Független vagyok. Legyél igényes és intelligens!
Budapesti vagy Pest megyei hölggyel vagy párral ismerkednék és találkoznék? Helyem van. Független vagyok. Legyél igényes és intelligens!
sziasztok bekes vagy szolnok megyebol van valaki?? helyem van bekes megyebe de utazom is ,no par vagy fiu?
Kezdőként csatlakoznék. Kaposvár környékéről!!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Ma este párt szívesen fogadnék!
Esztergomi párral ismerkednék.
Hány pasi dugta a feleségedet/baratnődet az utobbi 10 évben???kb.
Sziasztok csütörtök péntek Pesten leszek Dunakeszin párhoz csatlakoznak a hölgy örömére remélem lesz lehetőségem , várom privát leveleket Üdv
Ma délelőtt, napközben..
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
Szia/Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekel!
Írj, írjatok!
Sziasztok 32 éves pasi vagyok, ma holnap este csatlakoznék oárhoz vagy nőhöz, minden jóra nyitott vagyok, Gödöllői vagyok, de utazás nem gond, csak olyan írjon légyszi aki találkozni is akar ☺️
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Szép estét nektek írtam privátban várom vissza jelzésetek !
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
sziasztok, hölgy, pár Győr vagy környékéről hetero alapon? hely lenne

Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, wellness, szauna, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Ma éjjel párhoz csatlakoznék Hatvan + 100 km utazás nem probléma