Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló (és környékük) vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, autós tali, többes buli, swinger, gloryhole is érdekel, szimplán cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Írj rám nyugodtan privátban !
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló (és környékük) vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, autós tali, többes buli, swinger, gloryhole is érdekel, szimplán cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Írj rám nyugodtan privátban !
Demjénben ma este valakinek éjszakai fürdőzésre volna kedve csatlakozni hozzánk ? Csak privát üzenetet várunk, ide ne írj !
Helló
Pest és környékén olyan hölgyet,párokat keresek akiket izgat a Cuckold szex, főleg az amikor a férfi tag csak néző, a használt hölgyet kocsiba vaagy természet lágy ölén
Pest és környékén olyan hölgyet,párokat keresek akiket izgat a Cuckold szex, főleg az amikor a férfi tag csak néző, a használt hölgyet kocsiba vaagy természet lágy ölén
Sziasztok, huszonéves sportos pasi vagyok nagy intimmel, olyan párokat keresek akiket izgat a Cuckold szex, főleg az amikor a férfi tag csak néző, esetleg alárendelt szerepben van ( Van tapasztalatom és nagy a fantáziám
).

Elhanyagolt férj pár hàzibaratja lenne diszkréten. Kor alkat nem számít.
Debrecenben hellyel rendelkező 33- 43 közötti fiu 3 masra ma este?
Sziasztok gondoljátok irjatok
(Ez egy válasz monizoli üzenetére (2023. 08. 19. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 14:33

Sziasztok!. Ma estére keresünk 45-60 év közötti férfit, a hölgy tagunk örömére. Nagy farok előnyben.
Sziasztok! Mai napon keresek partnert,párokat kecskemét és környékén. Autós kaland is érdekel.
Csatlakoznék párokhoz , illet hölgyhöz!
29 éves budapesti lakos vagyok! Extrém ki nézet , normál pénisz méret!
29 éves budapesti lakos vagyok! Extrém ki nézet , normál pénisz méret!
Sziasztok!. Ma estére keresünk 45-60 év közötti férfit, a hölgy tagunk örömére. Nagy farok előnyben.
Hellyel rendelkező Dél-Pest környékén keresünk pasit 3.-nak hölgy örömére hetero alapon 30-45 között
Kaposvárról van olyan pár akinél lehet találkozni? 18- 65 között. 50 éves potens nyitott diszkrét férfi vagyok
Biszex párt keresek ahol minden a ketten szeretnek cumizni!
Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok

Sziasztok.
Part keresnek creampie talalkozora.
Part keresnek creampie talalkozora.

Miskolcon párt fogadnék lakásomban
Orosházán vagy környèkèn keresnèk párt többesre Ápolt,igènyes,diszkrèt,jófej srác vagyok