3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Párt ,hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Ma este pár akinek volna kedve ismerkedni Egerszalók nosztalgia fürdőben vagy Demjén termál tófürdő korona borháznál?
Sziasztok ! Szelidi tó környékén pár lány sexre van?

Sziasztok. Belevaló,vagány pasit keresünk,de csak olyant aki ma fél öttöl ráér,és nem riad vissza a csajozástol.
Sziasztok. Belevaló,vagány pasit keresünk,de csak olyant aki ma fél öttöl ráér,és nem riad vissza a csajozástol.
sziasztok privibe lehet írni?
(Ez egy válasz halhom6276 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 21. hétfő 19:48

Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Sziasztok! Hajdúszoboszlón élő párként házibarátot keresünk intelligens, helyes, igényes férfi személyében.Olyan kedves, figyelmes, 25-45 éves fiúk privát üzeneteit várjuk, akiknek a viberes kommunikáció, beszélgetés nem okoz gondot. Kérjük, csak képpel rendelkezők keressenek! Amennyiben szimpatikusnak találunk, jelezni fogjuk! Üdv!
Délpest környéke hölgyek pàrok...hetero alapon?
Szia!
Balázs vagyok 45 éves, sportos, 173/74, Jászberényből, orvosként dolgozom.
Szurdokpüspökiben van egy nyaralóm..
Ha lenne kedvetek ismerkedni, és ti is komolyan benne lennétek a hármasban kérlek írjatok.
Szép napot!
ZsB.
Balázs vagyok 45 éves, sportos, 173/74, Jászberényből, orvosként dolgozom.
Szurdokpüspökiben van egy nyaralóm..
Ha lenne kedvetek ismerkedni, és ti is komolyan benne lennétek a hármasban kérlek írjatok.
Szép napot!
ZsB.
Sziasztok ! Dunaújvárosban keresek párt ! Akiket szex közben lehetne kukkolni ?! Minden érdekel és mindenki - mindenkivel alapon is ! Írj privátban ! Csak ott !!! Üdv……
BAZ-NÓGRÀD megyében szívesen ismerkednék, de Pest megyében is gyakran megfordulok! Bi kizárt!
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten. Hosszú távon.
Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Sziasztok!
Kedves párt társaságát keresem, folyamatos együttlétekre.
Kedves párt társaságát keresem, folyamatos együttlétekre.

Kaposváron diszkrét, de nemfüggetlen férfiként keresek olyan hölgyet, párt, akki a vastag korbrámat megbűvölné és spriccelésre bírná. Bármilyen módszerre nyitott vagyok. Privin jelentkezz. Közös behatolás is!
Sziasztok!
39 éves 187 cm 95 kg vagyok szőrtelen!
Budapesten és környéken párral ismerkednek, helyem van Csepelen. Van autóm is ha esetleg menni kell.
Van Skype camozni, Viber , képeket kérésre kuldok!
39 éves 187 cm 95 kg vagyok szőrtelen!
Budapesten és környéken párral ismerkednek, helyem van Csepelen. Van autóm is ha esetleg menni kell.
Van Skype camozni, Viber , képeket kérésre kuldok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
pàrt fogadnék ma este pesten.
Ma egy kis férfi kalandba benne lenék! Kecskeméten helyem van!