Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn, főleg nőt vagy párt keresek! Helyem sajnos nincs de autóm az van! Sziasztok!
Nézzél tükörbe!
(Ez egy válasz Maaartin001 üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 21:06

Bohócokat keresek . Mert sajna itt csak azok vannak. Ha valakit érdekel . Hosszú távra keresek Párokat Pécsről hármas játékokra , mindenki örömére . 46 éves Átlagos pasi vagyok . Ha Adoniszt , vagy Herkultest keres 46 évesen, az ne keressen. Kösssszi.
Írtam nektek Privátban várom vissza jelzésetek!csodas napot nektek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 17:28
Törölt felhasználó (4715145)

Kisebb/átlagos mérettel rendelkező, igényes férfit keresünk harmadiknak. Elsősorban bi alapon, de akár hetero is szóba jöhet.
Sziasztok! Párral ismerkednék kizárólag hetero alapon hármashoz 48éves Potens férfiként. Békés megye.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Szia,sziasztok!
Vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte használják dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Bohócokat keresek . Mert sajna itt csak azok vannak. Ha valakit érdekel . Hosszú távra keresek Párokat Pécsről hármas játékokra , mindenki örömére . 46 éves Átlagos pasi vagyok . Ha Adoniszt , vagy Herkultest keres 46 évesen, az ne keressen. Kösssszi.
Sziasztok!
Hölgyek van egy üveg borom amit egy szenvedélyes habfürdőzés során elfogyaszthatnánk. Na meg egymást is! nyes
Hölgyek van egy üveg borom amit egy szenvedélyes habfürdőzés során elfogyaszthatnánk. Na meg egymást is! nyes
Kisebb/átlagos mérettel rendelkező, igényes férfit keresünk harmadiknak. Elsősorban bi alapon, de akár hetero is szóba jöhet.
Sziasztok, 31 ére keresnénk egy fiatal ff. nagyob méretü szerszámmal egy sex ,,Halloween,, partyra .Részleteket whatsApp -on
Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma Szeged-Bp-Győr útvonal mentén párhoz csatlakoznék.
Hello. Termalfürdő lesz nyitva valahol 23.-án?
Ahol estefelé lehetne ismerkedni párral, vagy egyedüli pasi is nyomulhatna a csajra. Szereti.
Aki tud ilyen helyet és talalkozna az irjon.
Ahol estefelé lehetne ismerkedni párral, vagy egyedüli pasi is nyomulhatna a csajra. Szereti.
Aki tud ilyen helyet és talalkozna az irjon.
Idős házaspárokat keresek...De bármit meghalgatok
Szívesen benne lennék ha persze nektek is még áll az ajánlat
(Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 10. 21. szombat 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 21. szombat 21:48

Sziasztok mi egy vidám bulizós pár vagyunk hozzánk hasonló laza jófej pasit párt szivesen fogadnánk holnap éjjszakára.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
Sziasztok! Pasit keresünk harmadiknak a hölgy örömére. Adatlap szerint. Borsodi pasik írjanak ha lehet! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok,
Két ffi egy nő felállást kedvelő párral ismerkednék főleg Budapest és környékén.
Két ffi egy nő felállást kedvelő párral ismerkednék főleg Budapest és környékén.
Sziasztok! Ma estére keresek olyan párt vagy lányt akiknek lenne kedve egy masszázshoz és utána többhöz is. Részletek privát üzenetben.