BAZ-NÓGRÀD megyében szívesen ismerkednék, de Pest megyében is gyakran megfordulok! Bi kizárt!
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten. Hosszú távon.
Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Sziasztok!
Kedves párt társaságát keresem, folyamatos együttlétekre.
Kedves párt társaságát keresem, folyamatos együttlétekre.

Kaposváron diszkrét, de nemfüggetlen férfiként keresek olyan hölgyet, párt, akki a vastag korbrámat megbűvölné és spriccelésre bírná. Bármilyen módszerre nyitott vagyok. Privin jelentkezz. Közös behatolás is!
Sziasztok!
39 éves 187 cm 95 kg vagyok szőrtelen!
Budapesten és környéken párral ismerkednek, helyem van Csepelen. Van autóm is ha esetleg menni kell.
Van Skype camozni, Viber , képeket kérésre kuldok!
39 éves 187 cm 95 kg vagyok szőrtelen!
Budapesten és környéken párral ismerkednek, helyem van Csepelen. Van autóm is ha esetleg menni kell.
Van Skype camozni, Viber , képeket kérésre kuldok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
pàrt fogadnék ma este pesten.
Ma egy kis férfi kalandba benne lenék! Kecskeméten helyem van!
Sziasztok, nőkhöz, párokhoz csatlakoznék kölcsönös örömszerzés céljából Nyíregyházán és vonzáskörzetében. Hellyel rendelkezem, utazni tudok. Diszkréció, higiéniai teljes mértékben adott és elvárt. Ha szereted, ha a kedvedben járnak és kényeztetnek, szívesen kipróbálnál valami újat, unalmas a mrgszokott vagy csak egy laza estét keresel akkor írj nyugodtan, semmi jó elrontója nem vagyok, mottóm: Élj a mának!

Sziasztok! Augusztus 26-án, szombaton este a Parádé Remember partin, a Budapest Parkban ellenállhatatlan MILF párom szívesen venné méretes és könnyen merevedő, 30-40es fiú/fiúk csábítását és közeledését, feltéve, hogy a hirdetésünkben szereplő feltételeknek megfelelnek
Jelentkezéseket privátba kérjük!

Jelentkezéseket privátba kérjük!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra. Pasid nézheti, Vaagy qrhat TÉGED én meg Szoptatlak.
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra. Pasid nézheti, Vaagy qrhat TÉGED én meg Szoptatlak.
Sziasztok ma este fogadnék párt Újpesten, helyem van. Sportos ápolt pasi vagyok. 38 éves
sziasztok! ma este egy hellyel rendelkező ffi a környéken?
Sziasztok! Ingyenes teljes testes masszázsra keresek alanyokat Budapesten. Írj, ha szeretnél jönni, tanultam és van masszázs ágyam is.

Sziasztok!
Rendkívül csinos, dekoratív, intelligens hölgy partneremmel férfi partnert keresünk hármas találkozóhoz, kapcsolathoz.
Tapasztaltak vagyunk, ápolt, jó megjelenésű férfiak jelentkezését várjuk privát üzenetben!
Rendkívül csinos, dekoratív, intelligens hölgy partneremmel férfi partnert keresünk hármas találkozóhoz, kapcsolathoz.
Tapasztaltak vagyunk, ápolt, jó megjelenésű férfiak jelentkezését várjuk privát üzenetben!
Sziasztok! Nőt vagy párt keresnék bpn kalandozni! Ápolt normális férfi vagyok. Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Sziasztok 30 éves tetovált sportos testalkatú srác vagyok. Élég nagy mérettel.
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj