Ma, holnap este , hölgy , pár?
Szombat este csatlakoznék egy párhoz Csongrád megyében. Ápolt, diszkrét vágyakkal teli férfi vagyok.
Üzenet ,email ,viber.
Üzenet ,email ,viber.
Sziasztok!
A hétvégét Tihanyban töltöm, egy kedves pár társaságát szívesen keresném!
A hétvégét Tihanyban töltöm, egy kedves pár társaságát szívesen keresném!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot!

Sziasztok. Belevaló,vagány pasit keresünk,de csak olyant aki ma fél öttöl ráér,és nem riad vissza a csajozástol.
Sziasztok,szexi szem bekötős szexhez persze a hölgy részére
keresek párt! Kellemes,érzéki,határozott férfi vagyok adatlapomon fotók valosak

Sziasztok!Párral ismerkednék ma Demjénben a termál tó fürdőben.Fürdőzés,napozás,szaunázás,szex.Magas,sportos nagy méretű ápolt pasi vagyok.
Sziasztok!
Pécsen keresek érett hölgyet vagy párt a hölgy örömére hetero alapon! Kérdésekre szívesen válaszolok! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 06:26
Pécsen keresek érett hölgyet vagy párt a hölgy örömére hetero alapon! Kérdésekre szívesen válaszolok! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4706593)

150/60/23 DDmell csinos baratnommel keresünk kondis nagyon izmos ferfit hosszutavra!
Normalis intelligens valoban igényes pasit várunk
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Üdv mindenkinek!
Holnap a Vll.kerületben töltöm az éjszakát!
Szívesen fogadnám többszöri kényeztetésre vágyó hölgy társaságát!
Esetleg pár is szóba jöhet!
Holnap a Vll.kerületben töltöm az éjszakát!
Szívesen fogadnám többszöri kényeztetésre vágyó hölgy társaságát!
Esetleg pár is szóba jöhet!
Sziasztok! Holnap (08.25. péntek) az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok. Belevaló,vagány pasit keresünk,de csak olyant aki ma fél öttöl ráér,és nem riad vissza a csajozástol.
sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem, független pasiként, párokhoz is csatlakoznék!, semmi jónak nem vagyok elrotója, képeim az adatlapomon, helyem is van.
50-55plusszos Párokat keresek. Igényes, sportos, potens és kitartó kemény szerszámmal.
150/60/23 DDmell csinos baratnommel keresünk kondis nagyon izmos ferfit hosszutavra!
Sziasztok
Párt , Lányt keresek Budapest és környékén.
Legtöbbször napközben érek rá
Párt , Lányt keresek Budapest és környékén.
Legtöbbször napközben érek rá
Sziasztok! Merrefelé kerestek ilyen vagány beválalos pasit ha szabad kérdeznem?? Én szívesen csatlakoznék hozzátok a csajozástól nem félek és imádok sokáig puncit nyalni. Persze minden mást is imádok de ezt bármeddig
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 08. 23. szerda 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 21:17

50-60-as érett házaspárt keresek Csongrád Megyéből, ahol a hölgy szeretné ha ketten kényeztetnék, rendszeres és állandó partneretek lennék. Maximálisan ápolt, sportos és egészséges hapsi vagyok, lakás, kocsi van. Írjatok bizalommal egy privit nekem.
Sziasztok,
Péntek vagy szombat estére keresünk párommal párt vagy pasit Csurgón és közelében.
Pasi 27, csaj 22.
Péntek vagy szombat estére keresünk párommal párt vagy pasit Csurgón és közelében.
Pasi 27, csaj 22.