Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

Sziasztok! A mai nap folyamán párt vagy lányt fogadnék, részletek privátban.
Sziasztok.Párt keresek Augusztus 19-20. ra nudizás,medencézés,zene,grill,sex.20.án este hajós lampionos felvonulás. csak kitöltött adatlappal és képpel érdeklődj!
Randi ma Szentendrén? Sportos, bi pasit keresünk!
Szentendrén ma beszélgetnénk!!! 50+ párként keresünk sportos bi pasit! ...fényképpel
Sziasztok, ma kecskemeten vagy kornyekben, parhoz csatlakoznek, szabin vagyok igy egesz nap jo lehet

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Pécsen szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon a hölgy örömére! Képeim vannak fent.
Szép estét! Ismerkednék az adatlapom szerint.
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen! Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen! Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kaposvárról pár?
Sziasztok!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!
Szép napot!!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!
Szép napot!!
Szentendrén, vagy Bp-en 50+ párként keresünk sportos bi pasit! Kis farok előny! ...fényképed legyen... ...szeretünk nudizni!
Szombaton 19-én Egerszalókon leszünk, és közös fürdőzéshez keresnénk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit. Utána akár a mi, vagy ő szállásán hármas szex. Csak privát üzenetet várunk !
Szentendrén 50+ párként keresünk sportos bi pasit! ...fényképpel...
Sziasztok! Szombathely környékén holnap pár esetleg lány!?
Sárvár és környékén hölgyet vagy párt keresek heteró alapon
Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Balatoni kalandra párt vagy hölgyet keresek.
Üzenetet privátban várok
Üzenetet privátban várok