Sziasztok!
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki ma este csinos feleséget kényeztetne.
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki ma este csinos feleséget kényeztetne.
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolnám, nézném őket szex közben!Ápolt igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Privát üzeneteket várok!
sziasztok Nyiregyháza pazony oros bogdány demecser székely vonalon párhoz beszállnék ,bi hajlamu ápolt magyar pasi vagyok
Gyulán nyaraló párral kalandoznek!
Sziasztok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Szép jó reggelt mindenkinek.
Megpróbálom megint hátha.
Igérgetők kíméljenek.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
Írj levelet.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Megpróbálom megint hátha.
Igérgetők kíméljenek.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
Írj levelet.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok! Szombaton lakásomon tudnèk fogadni párokat kellemes időtöltès cèljábol. Budapest ès környèke előny.
Sziasztok Attila vagyok Esztergombol szívesen csatlakoznék párhoz Esztergom és Budapest között autóm van ma is raerek ❤️ Esztergom ba lakom
Sziasztok! Ma vagy holnap estére keresünk az adatlapunkon leírtaknak megfelelő magas, nagyon izmos, jóképű , 40 év körüli budapesti vagy környéki srácot.
Hali. Péntek/szombat estére keresek nőt/párt kis mókára. Diszkréció+ápoltság adott. Kérlek ha hitegetni akarsz ne írj, fix partnert keresnék! 22éves fiatalos arcú vékonyabb testalkatú srác vagyok! Autómban is okés ha nem lenne helyed!
Sziasztok Jàsz- Nagykun- Szolnok és Hajdúbihar - megyei pàrokkal szimpàtia soràn ismerkednem! !
Holnap napközben találkoznék párral csajjal! Kis huncutkodás mindenkinek az örömére!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.
Nagy cicis holgytagú párhoz csatlakoznék 28 éves heteró urként.
Pest megye, Komárom megye.
Nagy cicis holgytagú párhoz csatlakoznék 28 éves heteró urként.
Pest megye, Komárom megye.
Szia!
Az első felét hozom, merek
A szimpátia és a szervezés már nem egyszerű
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2023. 08. 16. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 16. szerda 10:09
Az első felét hozom, merek

A szimpátia és a szervezés már nem egyszerű

Sziasztok egyáltalán van it valaki olya srác aki mer is találkozni nem csak írogatni !
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes elhanyagolt férj. Maszsàzs órákon át.
Sziasztok. Párt keresek hosszú távra. (Győr +50km)
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !