Csütörtökön napközben jó pasi akinek helye is lenne?
Kecskemét és környéke?
Privát üziket várunk
Kecskemét és környéke?
Privát üziket várunk
Sziasztok párral ismerkednék Balaton déli partjáról vagy Kaposvár és környékéről Zala megyéből kellemes időtöltéshez. Szívesen csatlakoznék hozzájuk kedves ápolt diszkrét 30 as éveimben járó pasi vagyok. Fantáziálok a 2 férfi 1 nő felálláson akár csak kukkolnék. Utazni tudok! Üdv Miki
Sziasztok!
Adatlap szerint ismerkednék, ha valakiknek érdekes lehet várom megkeresésüket !
Adatlap szerint ismerkednék, ha valakiknek érdekes lehet várom megkeresésüket !

Sziasztok!
24.-én vagy 25.-én szívesen csatlakoznék párhoz, csak kamerázásra is. Nekem nem kell felvétel
24.-én vagy 25.-én szívesen csatlakoznék párhoz, csak kamerázásra is. Nekem nem kell felvétel

Csinos 23/150/55 terhes baratnom kenyeztetesere kereunk
NAGYFARKU igenyes potens pasit
Hely van
Nyiregyhazan
NAGYFARKU igenyes potens pasit
Hely van
Nyiregyhazan
Sziasztok!
Ma este Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy hallgatnàm, ahogy szexelnek!
Viber, whatsapp megoldható!
Ma este Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy hallgatnàm, ahogy szexelnek!
Viber, whatsapp megoldható!
Siófokon egyedülálló ápolt férfi keres nőket párokat helyem is van
Szép napot! Budapest és környékén párral szeretnék ismerkedni!
Ma este szívesen medencéznék egy kedves párral nálam délpesten

Irtam nektek privátban
(Ez egy válasz Helyespár01 üzenetére (2023. 07. 18. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 15:30

Sziasztok!
Igényes, intelligens, csinos párként keresünk hasonló tulajdonságokkal rendelkező pasit a hölgy örömére.
Igényes, intelligens, csinos párként keresünk hasonló tulajdonságokkal rendelkező pasit a hölgy örömére.
Kaposváron melyik pár, házaspár keres vastagfaszú diszkrét, nyitott pasit? 50 vagyok akkor írj ha igy is jó!, hely kell!
Párokat fogadnék ma estére!
Szívesen fogadnék párt az otthonomban, ma este!
Badacsony környékén ismerkednék
Kazincbarcika és környékén feleséget kényeztetnék!
Sziasztok!
Sziasztok! 07.21-e pénteken estey kölcsönös szimpátia esetén szívesen fogadnánk a lakásunkban egy, az adatlapunkon feltüntetett paramétereknek megfelelő, budapesti vagy környéki, 35-50 év közötti, nagyon izmos, nem dohányzó , ápolt hetero pasit.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok! Örömmel tenném még izgalmasabbá mai együttléteteket.
Természetesen mindent a kéréseitek szerint.
40-es sportos ápolt pasu vagyok.
Megfigyelőként is számíthattok rám.
Írjatok privinen.
Andris
Természetesen mindent a kéréseitek szerint.
40-es sportos ápolt pasu vagyok.
Megfigyelőként is számíthattok rám.
Írjatok privinen.
Andris
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.