Sziasztok
Zoli vagyok
29 éves 180/85kg. átlagos testalkat, de jófej laza plusz nagy szerszámom van...ha már a testem nem tökéletes
Kék. Szem,barna haj, szép, rendezett fogak
Szívesen ismerkednek párokkal,nőkkel, egyedül vagy akár legjobb. Haverom társaságában is.
Néhanapján egyik lány ismerősöm is kedvet kap a dologhoz
Viber:
kérd privát üzenetben
google chat
kérd privát üzenetben
Zoli vagyok
29 éves 180/85kg. átlagos testalkat, de jófej laza plusz nagy szerszámom van...ha már a testem nem tökéletes

Kék. Szem,barna haj, szép, rendezett fogak
Szívesen ismerkednek párokkal,nőkkel, egyedül vagy akár legjobb. Haverom társaságában is.
Néhanapján egyik lány ismerősöm is kedvet kap a dologhoz
Viber:
kérd privát üzenetben
google chat
kérd privát üzenetben
Badacsony környékén ismerkednék
Holnapi napon párhoz csatlakoznék Fejér,Tolna,Veszprém,Baranya-megyékben,47 éves ősz hajú átlagos farokméretű hetero pasi vagyok,hetero alapon bármiben benne vagyok,utazni tudok,de minden további nélkül helyet is tudok biztosítani.
Hali. Nőt/párt keresek kölcsönös örömszerzésre! Fiatalos arcú 22éves sràc vagyok! Képek az adatlapomon. Pest megye, heves megye, jnsz megye, es budapest környékéről!
Sziasztok! Augusztus 5-én, szombat estére szervezünk kisebb bulit. 3 pár a baráti társaságunkból már adott. Szívesen látnánk még a körünkben egy kifejezetten izmos testalkatú, magas, intelligens, 40 év körüli budapesti vagy környéki srácot. Elsősorban ismerkedés, beszélgetés, aztán majd meglátjuk.
Sziasztok! Pèntek este párhoz csatlakoznèk.
suiasztok most 7vegen feleseget hasznalnek vannake itt erre izgulo pasi esetleg? hely kellene utazni tudok!
Kaposváron ismerkednék diszkrét párral. Minden megoldas érdekel. Hely kell
Adatlapunk szerint ismerkednénk
Adatlapunk szerint ismerkednénk
Sziasztok. Szombat délelött szívesen találkoznék nővel vagy párral, hely van!!
Nyiregyháza Demecser vonalon beszállnék párokhoz akár mindkét fél örömére
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ápolt 18/6 méretű ( a fotóimon lázható) kedves jóképűnek tartott férfiként , ápolt kedves párt keresek közös élmények megélésére,fontos számomra a szimpátia,és és hogy előtte ismerkedjünk,meg ismerjük meg egymás vágyait.Voltam már párral és kellemes élményekkel gazdagodtam. Szeretek nudizni,ha tehetem,kijárok Délegyre. Írjatok,ha teszik az adatlapom és felkeltettem az érdeklődést mindenkinek válaszolok. Diszkréció alap!!!
Sziasztok! Igényes budapesti pár társaságát keresném hétvégén. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagy méretű férfi vagyok, kellő tapasztalattal és szexuális kultúrával.
Sziasztok,
szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal a Balaton déli partján.
Helyem nincs sajnos.
szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal a Balaton déli partján.
Helyem nincs sajnos.
21Társkeresés -> HázibarátSzia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Álompasi álompárt keres.
Sziasztok. Augusztus 16-17-re keresünk programot (nyaralás,wellness,vitorlázás stb) lehetőleg egy egyedülálló pasival.
Sziasztok,
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van