Péntek napközben vagy akár este éjszaka is, Hajdúszoboszló illetve Debrecen környékén keresek kukkolható párost.
Szimpátia és igény esetén esetleg be is szállok, minden megbeszélés kérdése. Búvóhelyet is tudok biztosítani Hajdúszoboszlón.
47 éves tiszta, kultúrált nem elhízott, nem szőrös pasi vagyok.
Privátban keressetek.
Szimpátia és igény esetén esetleg be is szállok, minden megbeszélés kérdése. Búvóhelyet is tudok biztosítani Hajdúszoboszlón.
Privátban keressetek.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Szívesen csatlakoznak párhoz. (nem most rögtön)
Sziasztok! Holnapi nap folyamán szívesen fogadnék párt illetve lányt közös kikapcsolódáshoz, masszázs rendelhető, részletek privátban!
Dunaújvárosban ma este valaki?
Esetleg pár?
Esetleg pár?
Sziasztok, intelligens, jo humoru es apolt, sportos megjelenesu ferfit keresunk harmadiknak. Kerjuk csak olyan jelentkezzen aki hajlando kepet kuldeni az arcarol es telefonon is szeretne beszelni
Udv, Ildi es Tibor

Sziasztok szép lányok,párok jelentkezését várom Görögországi utazásra 4 éjszakára minden éjszaka a város leghíresebb night clubjàba ahol striper fiúk lányok szórakoztatnak különböző showműsorokkal egész este .
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen
Akinek felkeltettem a figyelmét és velem tartana
Az nyugodtan írjon rám közvetlen jóarc fiatal pasi vagyok imádom a sex minden formáját és megélni minden pillanatát . Írj egy üzit és mindent megbeszélünk részletesen

Miskolcon hely van párnak....cserèbe beszállnèk
Sziasztok! Dunaföldvár közelében szívesen csatlakoznék harmadiknak a hölgy örömére!
Péntek napközben vagy akár este éjszaka is, Hajdúszoboszló illetve Debrecen környékén keresek kukkolható párost.
Privátban keressetek.
Privátban keressetek.
Budapesten ma valakik? Hely van, de utazni is tudok.
Szép Napot mindenkinek
Elhajlási engedélyt kaptam, ezért szívesen csatlakoznék párokhoz a Hölgy örömére Üdv Laci
Elhajlási engedélyt kaptam, ezért szívesen csatlakoznék párokhoz a Hölgy örömére Üdv Laci
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Kisvárda és környéki hölgyet,vagy párt keresek...
Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok. Siófokon pár hármasra? 34 éves hetero férfi vagyok
Párt fogadnék ma délelött!Monor
Sziasztok. Kecskeméti párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

Sziasztok
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén napközben
Puszi pacsi
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén napközben
Puszi pacsi