Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Adatlapunk alapján keresgélünk.
Ha magatokra ismernétek akkor várjuk privátban a leveleket....
Ha magatokra ismernétek akkor várjuk privátban a leveleket....

Sziasztok. Szép estét.
Olyan partnert keresnék akinek lenne kedve finom kikapcsolódáshoz.... Tényleg csak aki találkozni is szeretne. Érd, Budaörs környéke?

37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd etémet Högy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd etémet Högy vagy Pár társaságában!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Hármasra keresnénk pasit Szolnok környékén a hölgy örömére
Sziasztok,
Hetero 2ffi 1 nő felállást kedvelő párral találkoznék akár ma este is (Budapesten fogadni, és utazni is tudok)
Hetero 2ffi 1 nő felállást kedvelő párral találkoznék akár ma este is (Budapesten fogadni, és utazni is tudok)
Sziasztok
Kedves normalis párral ismerkednék hármas sexre,hosszútavra.Helyem vab a balaton déli partjánál,akár ittalvással is.
Kedves normalis párral ismerkednék hármas sexre,hosszútavra.Helyem vab a balaton déli partjánál,akár ittalvással is.
Nő vagy Pár aki szívesen ismerkedne-találkozna??
Sziasztok, most hétvégén ismerkednék, hölggyel vagy akar párral is hetero alapon… utazni tudok észak keleti régióban
Hello! Pár szeretne ismerkedni pasival de csak borsod közelben. Adatlap szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Sziasztok!Párt keresek holnap Sarudon a Tisza tónál autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha pàrját előtte dugjàk szopatják egy méretes szerszámmal.Jó idő esetén akár strandolással napozással egybekötve.
Szép Napot! Szívesen ismerkednék egy Középkorú Párral!
Sziasztok.Ma egész nap itthon vagyok.Szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Érezzük jól magunkat ezen az esős napon.Várom üzeneted!
Sziasztok!
Sziasztok. Helyileg merre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 18:50
Törölt felhasználó (4703071)

Sziasztok hármahoz keresünk férfit beszalos $$$
50-es házaspár házibarátja lennék.
Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkednék!
Többes együttlétben tapasztalt,odaadó Pasi!
Többes együttlétben tapasztalt,odaadó Pasi!
Sziasztok írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 18:50

Törölt felhasználó (4703071)

Sziasztok hármahoz keresünk férfit beszalos $$$