Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

21Társkeresés -> HázibarátSzia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Adat lap nélkül?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 01. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 18:51
Törölt felhasználó (4711330)

ma este miskolcon parral ismerkednek helyes igenyes srac vagyok
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
ma este miskolcon parral ismerkednek helyes igenyes srac vagyok
Szia.Irtam nektek.Köszi
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2023. 08. 01. kedd 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 01. kedd 18:03

Szimpátia alapon keresünk az adatlapunk szerint a környékünkröl állandóra pasit
sziasztok
Szimpátia alapon keresünk az adatlapunk szerint a környékünkröl állandóra pasit
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Idős nagymellű nem borotvált Nőt vagy párt keresek ahol az asszonyt lehetne kefélni,szopatni a párja tudtával...Baranya megyeFalusi paraszt nők előnybe...
Sziasztok! Erotikus fotózást vállalok, részletek privátban!
Sziasztok,
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Van itt olyan pár vagy lány aki kipróbálna egy nem hétköznapi felállást?
26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

sziasztok nyiregy és környékén beszállnék harmadiknak
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19). Vannak képeim is.
Sziasztok!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
44/180/78, normális, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Mai napra keresek Hölgyet/Párt Hajdúszoboszlón!
Privátban írj! Szép napot!
Sziasztok.
Csepel sziget és környékén szívesen ismerkednék egy valóban hármasra vágyó párral! Imádom a kis mellű vékony hölgyeket! Kölcsönös szimpátia esetén, nem egy alkalomra gondolok! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Csak akik komolyan is gondólják!
Mindenkinek kellemes napot, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Csepel sziget és környékén szívesen ismerkednék egy valóban hármasra vágyó párral! Imádom a kis mellű vékony hölgyeket! Kölcsönös szimpátia esetén, nem egy alkalomra gondolok! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba. Csak akik komolyan is gondólják!
Mindenkinek kellemes napot, élményekben gazdag ismerkedést kívánok.
Mosonmagyaróvár és környékén házibaràt lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Elhanyagolt férj vagyok.
XI. ker párok hármasra?