Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár hosszú távon, házibarátként is. Győr.
Sziasztok!Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék mai nap!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Várom a privát üzeneteket!!
Zoli
Zoli
Sziasztok. Irányitható srác keres idősebb Párt!!!
Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Gyönyörű a kopasz puncid! Nyelves csókom rá!
(Ez egy válasz Nimfomániás1977 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 03:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 03:39

Sziasztok ma délelőtt keresünk hetero ffit harmadiknak, hely jó lenne, Tiszakécske, Kecskemét környékén. Zsuzsa
Sziasztok. Párhoz csatlakoznák ma.
sziasztok! párokat tudok fogadni a XIII. kerületben, szívesen nézem és/vagy beszállnék
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Budapesten ma pár? Hely ok!
Sziasztok! Holnap délelőtt szívesen fogadnék egy párt vagy lányt!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Férfit keresünk 3 hoz
ziasztok,
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap smile
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap smile
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
December 15 péntek estére pár esetleg aki nagy méretű pasit keresne?
Sziasztok..jövő héten (dec.4-8) nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Többesben teljesen kezdő srác,szívessen ismerkedne párokkal… hely van!!!
Sziasztok szívesen találkoznék Celldömölk környékén lányokkal párokkal bármelyik korosztály érdekel én egy 30 éves srác lennék
Sziasztok! Szívesen találkoznék ma egy párral vagy lánnyal, helyem van, részletek privátban!
Biszex párhoz csatlakoznék,mindkét fél örömére!
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.