Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
50 feletti parokat keresek. Fiatal kedves helyes fiu vagyok
Vasàrnap este 8 utàn pàrhoz csatlakoznek,

Szép Estét! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szia.írj ránk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 27. szombat 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 27. szombat 17:35
Törölt felhasználó (4704945)

Szivesen találkoznék ma egy párral, helyem van budapesten belvárosba. 34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok, több infó privátba.
Szivesen találkoznék ma egy párral, helyem van budapesten belvárosba. 34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok, több infó privátba.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Sziasztok. Hétvégén párhoz csatlakoznák vagy fogadnák.
Sziasztok! Estig szívesen fogadnék vagy látogatnék meg egy kellemes párt, hölgyet! Sportos ápolt igényes srác vagyok

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok
Szerencs közelében diszkrét lakásomon hölgyet párt fogadnék szombat vasárnap.Diszkrét jó képü pasi vagyok jó mérettel.Kellemes partner
Sziasztok! Hölgyek,bi párok, shemale ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz!
Sziasztok!
Ma este Tihany, Veszprém, Székesfehérvár majd Budapest vonalon autózok egyet.
Szívesen találkoznék párokkal.
Ma este Tihany, Veszprém, Székesfehérvár majd Budapest vonalon autózok egyet.
Szívesen találkoznék párokkal.

Sziasztok.! Párt keresek Budapesten szombati napra azaz holnapra.! Hely megoldható.!
Van itt olyan budapesti hölgy vagy pár, akinek lenne kedve ismerkedni?

Holnap délutántol este éjszaka párt hölgyet esetleg párokat várok privát lakásomon.Inteligens diszkrét férfi vagyok potens és jó mérettel.Miskolctol nem messze.