Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Borsodi pasival ismerkedne 40-es pár. Adatlap szerint keresünk. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Hova valósiak vagytok?
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 05. 24. szerda 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Ma este, éjjel fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Hosszú hétvégére Keresek lányt vagy párt a hölgy örömére!! Hely adott de utazni is tudok! Persze nem a HOLDIG
Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van. szívesen lennék házibarát is!
Sziasztok Hölgyek!Zalai átlagos,normális férfi vagyok jó mérettel.A napokban a Balatonnál tartózkodok.Szivesen ismerkednék lányokkal,hölgyekkel minden jóra!Szép estét.
Ó,hogy pont nem vagyok itthon...
(Ez egy válasz vivadance üzenetére (2023. 05. 24. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 24. szerda 20:11

2023. május 26-tól 29-ig Nyéken leszünk és napközben a Debreceni-tó nudis swingeres partján a nagy fatörzses beállónál fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Masszírozni tudó fiút keresünk..
Igényes hàzaspàr vagyunk.
Igényes hàzaspàr vagyunk.
Szoboszlon leszünk 31 és 1 én szìvesen ismerkednénk
Dunaújvárosi lakásomban párt fogadnék! Hétköznap , napközben!
Komolyan nincs itt olyan nő, aki szereti ha 20+os kemény farok lüktet benne?
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
hosszú ideig lovagolható és kitartó ? !
2023. május 26-tól 29-ig Nyéken leszünk és napközben a Debreceni-tó nudis swingeres partján a nagy fatörzses beállónál fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
sziasztok párt vagy lányt keresek pest illetve nográd megyében csütörtök vagy péntek estére amit keresek: kukkolás ,csak simogatás,csak farokverés ,a feleség ha szeretne csak idegen farkat fogni az is lehet, akár orál vagy 3as szex. esti óra 20 órától jó nekem utazni tudok. lehet szabadban is illetve ha tudtok fogadni vagy foglalok panziót közel hozzátok várom a jelentkezést sziasztok
Sziasztok van itt olyan pár akik Balatonberenybe szoktak ismerkedni a nudin fiatal sracokal hetero alapon? Privibe lehet írni
Sziasztok mai nap szivesen csatlakoznék párhoz vagy csak szimplán kukkolni párt sex közben Debrecen és környékén tovabbi ismerkedés privátban!
Érett házaspárt keresek tartós sexkapcsolatra, teltség nem hátrány BP 21 kér s 20 km körzetben.
Sziasztok! Pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Borsodi pasi írjon nekünk. Adatlap szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Szép Napot! Budapest és környékén párral szeretnék ismerkedni!