Sziasztok. Szívesen csatlakoznék párokhoz, hosszabb, tartós baráti kapcsolatra.
Sziasztok!
Ma napközben rá érő hölgyet fogadnék kölcsönös játszadozásra. wink
Helyem van.
Üdv
Z
Ma napközben rá érő hölgyet fogadnék kölcsönös játszadozásra. wink
Helyem van.
Üdv
Z
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
37 éves potens srácként, ma este, párhoz csatlakoznék Budapesten, a hölgy örömére. Helyem a 10. kerületben van. Bővebb információ rólam az adatlapomon.
Sziasztok
Budapest és környéki Lányt vagy Párt keresek
Hétköznap napközben is ráérek
Budapest és környéki Lányt vagy Párt keresek
Hétköznap napközben is ráérek

sziasztok 3as kalandot keresek
Szombat este Veszprémben leszünk ROAD koncerten...Ott vagy utána pasival találkoznánk ha van ötleted, hova...stb... Méretes vagy vastag farkad van, és számunkra is megfelelő külsőd...Csak akkor jelzünk vissza ha számunkra érdekes lehetsz..
Párhoz csatlakoznék ma Győr-Székesfehérvár-Dunaújváros környékén.
Jo napot.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Levélben várom az érdeklődő jelentkezést.
Köszönöm
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Levélben várom az érdeklődő jelentkezést.
Köszönöm
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok.Holnap párt keresek nudizás,napozás,sex.,cuckold.Napozó ágyak,medence,zene,telkemen a Tisza tónál Sarudon.
Sziasztok!
Keresek Nyíregyházán és vonzáskörzetében egy szimpatikus, megbízható párt, akikkel a mai napon, a koraesti órákban találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat, természetesen hetero alapon.
Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok, az adatlapomon minden megadott paraméter a valóságnak megfelel.
Utazni tudok, fogadni nem. Emailben várom a jelentkezést az intimbeszelgetes gmail-fiókban, ahová teljes alakos fotóval írjatok, persze nem kell arcképes.
Várom a jelentkezéseteket, érezzük jól magunkat egymás társaságában!
Keresek Nyíregyházán és vonzáskörzetében egy szimpatikus, megbízható párt, akikkel a mai napon, a koraesti órákban találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat, természetesen hetero alapon.
Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok, az adatlapomon minden megadott paraméter a valóságnak megfelel.
Utazni tudok, fogadni nem. Emailben várom a jelentkezést az intimbeszelgetes gmail-fiókban, ahová teljes alakos fotóval írjatok, persze nem kell arcképes.
Várom a jelentkezéseteket, érezzük jól magunkat egymás társaságában!
Pécs környékén vagyunk.
23 éves fullos barátnőm benne lenne a 3 asban. Én 30 vagyok.
Olyan pasit keresünk, aki sokáig bírja. Nem lenne gond a nagyobb méret. Leginkább az egy lyukban két fasz izgatná, engem is. De egyedül is megdughatod, miközben engem szop. Több órás kemény kefélés a lényeg. 30-nál idősebb nem érdekes, fiatalabb viszont igen. Helyünk van, tudj utazni.
Küldj fotókat, akire rábólint az felőlem jöhet.
23 éves fullos barátnőm benne lenne a 3 asban. Én 30 vagyok.
Olyan pasit keresünk, aki sokáig bírja. Nem lenne gond a nagyobb méret. Leginkább az egy lyukban két fasz izgatná, engem is. De egyedül is megdughatod, miközben engem szop. Több órás kemény kefélés a lényeg. 30-nál idősebb nem érdekes, fiatalabb viszont igen. Helyünk van, tudj utazni.
Küldj fotókat, akire rábólint az felőlem jöhet.
Sziasztok
Keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit, most hétvégére Péntek vagy Szombat estére.
Keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit, most hétvégére Péntek vagy Szombat estére.
Ma este keresek párt hármas örömökre, normális férfias vagyok, kényeztetni szeretek, hely XI. ker
sziasztok most 7végén feleseget hasznalnek a férje elott akit ez izgatná(cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére.
Győr és környéke..
Pestről kérlek ne írj,úgy sem utazol..
30-50 éves korig.
Aki írt ,kérjük ne tegye..
Győr és környéke..
Pestről kérlek ne írj,úgy sem utazol..
30-50 éves korig.
Aki írt ,kérjük ne tegye..
Pesten keresek párt ma este.Helyem van.
Párt, vagy harmadik személyt keresünk, akár ma estére.
Siófokon tudunk fogadni, vagy ésszerű távolságra utazunk is!
Siófokon tudunk fogadni, vagy ésszerű távolságra utazunk is!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.