Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Sziasztok!
Írtam privátban!
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2023. 05. 20. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátban!

Szolnokon ma délután

Keressük a férfi többest kedvelő párok társaságát is!
Sziasztok!
Adatlap szerint keresnénk!
Adatlap szerint keresnénk!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Mai napon napközben pár aki pasit keres és találkozna? Igényes, ápolt pasi vagyok, utazni tudok.
Sziasztok létezik egy kedves igényes pár aki találkozni szeretne? Kecskemét és környéke
Sziasztok
Lajosmizse kecskemet körül párokhoz csatlakoznék.
Fogadni nem tudok de utazni igen. Akinek lenne kedve egy harmashoz írjon
Lajosmizse kecskemet körül párokhoz csatlakoznék.
Fogadni nem tudok de utazni igen. Akinek lenne kedve egy harmashoz írjon

Kedves Párok!
Valós férfiként beszállnék Párokhoz, 44 éves, igényes, normál méretű, 180cm magas / 89 kg. Nem dohányzok, nem iszom. Fontos, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia! Csak ápolt, igényes Párral ismerkedek.
Írjatok bátran smile
Valós férfiként beszállnék Párokhoz, 44 éves, igényes, normál méretű, 180cm magas / 89 kg. Nem dohányzok, nem iszom. Fontos, hogy meglegyen a kölcsönös szimpátia! Csak ápolt, igényes Párral ismerkedek.
Írjatok bátran smile
Sziasztok! Ma estére 3 ra pasit keresünk, nem baj ha nagyobb intim méreted van,de nem feltétel
))szeress nyalni és bírd sokáig a szexet (ha lehet)!!!!!
Hely kell esetleg autós kaland vagy motel. Ne az Ország másik végéről legyél.

sziasztok most 7vegen raero pár van e itt ahol a feleseget megdughatnám a ferje elott? hely kellene utazni tidok!
Budapesten, vagy a környéken párokat keresek. Fogadni tudok a 13-ik kerületben)
Ma este parhoz csatlakoznék. Sportos kedves férfi vagyok Budapestről. Esetleg szóló hölgy is szóba jöhet.
Sziasztok.
Érden és környékén keresnék olyan személyt, vagy Párt, aki szereti ha hosszú ideig kényeztetik, normális jókedvű kikapcsolódást. Ma estére vagy éjszakára. És csak aki tényleg találkozna is.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok
Sziasztok. Ma este Nő vagy Pár aki szívesen találkozna??
Sziasztok! Szombat este igényes, budapesti párhoz csatlakoznék. Én 40-178-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok…