Párt vagy hölgyet fogadnék dunaújvárosi lakásomban!
Sziasztok!
Adatlapunk szerint keresnénk!
Adatlapunk szerint keresnénk!

Sziasztok !
Valóban 23cm es cerkámra keresek Budapesten hölgyet , ill. heteró párt !
Valóban 23cm es cerkámra keresek Budapesten hölgyet , ill. heteró párt !
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!
Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!
Szerda délután Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0 környékén szívesen kényeztetnék elhanyagolt lányt, hölgyet, asszonyt, de csatlakoznék párokhoz is szívesen a hölgy örömére, hely van!

Igényes, ápolt, diszkrét pasi vagyok!!!
Szép napot mindenkinek!!

Környékünkről (30-40km) keresünk az adatlapunk szerint pasit, szimpátia alapon hármashoz.
Pesten fogadnék párt ma este lakásomban.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Dunaújvárosban párt , hölgyet fogadnék napközben!
Sziasztok, hosszú távon párt keresek privátban ismerkedjünk. Szép napot.
Sziasztok!
Fiatalos sportos párként keresünk 1 fő férfit.
Kritériumok:
-18-35 év közötti
- Vékony/sportos/átlagos
- Képeket tud küldeni magárol, arc fotót is.
Amennyiben nem felelsz meg a kritériumoknak fölöslegesen írsz, mert sem képeket nem küldünk sem az időnket nem pazaroljuk. Kösziiii!
Fiatalos sportos párként keresünk 1 fő férfit.
Kritériumok:
-18-35 év közötti
- Vékony/sportos/átlagos
- Képeket tud küldeni magárol, arc fotót is.
Amennyiben nem felelsz meg a kritériumoknak fölöslegesen írsz, mert sem képeket nem küldünk sem az időnket nem pazaroljuk. Kösziiii!
Szép Napot! Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Sziasztok! Ma napközben kalandoznék! Hely akad
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy kedves, vidám hölgyet Keszthely-Balatonmária környékén. Esetleg párhoz csatlakoznék.
Sziasztok Tatabányai férfiként szeretnék ismerkedni párral vagy hölgyek minden jóra és élvezetesre. Komolyan gondolom.
Sziasztok! Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Hölgyeket, Párokat keresek Pesten és a környéken
Fogadni tudok a 13-ik kerületben

Fogadni tudok a 13-ik kerületben