Magas szexuális kultúrával megáldott párt keresek hármasra. Illetve szívesen lennék ilyen pár házibarátja.
30 éves sportos srác vagyok átlagos de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
30 éves sportos srác vagyok átlagos de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
19. Péntek kora esti órákban Hegyeshalom-Győr-Székesfehérvár-Dunaújváros útvonal mentén párhoz csatlakoznék.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Csinos, bi hölgytagú pár házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keres harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Sziasztok.! Párhoz csatlakoznék Budapesten mai vagy holnapi napon.!

Budapesten, vagy a környéken párokat keresek. Fogadni tudok a 13-ik kerületben)
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Jelen
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2023. 05. 17. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Holnap délelőtt kalandoznék nővel, párral.....
sziasztok feleseget dugnek a férje elott (cuckold)!Hely kellene utazni tudnek!
2023. május 21-én vasárnap Ráckevén este a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén.Autós vagy szabadban szex is érdekel.
43éves komoly pàr vagyunk...Fiúk?Miskolc környékén...
Pároknak biztosítanék helyet alkalmanként Pest megyében Mátyásföldön ! Szívesen beszállnék harmadiknak is , fotóznám vagy videóznám is,ha erre van igény,de csak sima kukkolásért is cserébe !
Sziasztok ! Május 19 péntek estére 2 hölgy- 1 fiú mellé keresünk negyediknek még egy fiút, esetleg párt Miskolcon . Elvárások : 25- 45 év közötti, sportos, igényes, ápolt !
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék Badacsony környékén.
Párhoz csatlakoznék Badacsony környékén.
"A plusz centit" pótolja a felül múlhatatlan önbizalom.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 05. 17. szerda 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal smile
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal smile
Izmos , sármos pasikat keresünk 3. nak !