Mi is ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 16. kedd 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 23:58
Törölt felhasználó (4121152)

Besírtam a profilon. Olvasásra ajánlom!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,VALÓS párral ismerkedne…

Moto
Sziasztok! Spriccelő puncit kényeztetnék! Üdv ff tagunk
Sziasztok! Ma délelőtt ráérek.Várom hölgyek , párok társaságát otthonomban Gödöllőn. De utazni I tudokVárom üzeneted!
Üdv T
Üdv T
Ma este nővel, párral ismerkednék minden jóra....
Szfvár,Veszprém környékén!
Szfvár,Veszprém környékén!
Besírtam a profilon. Olvasásra ajánlom!
(Ez egy válasz InstinctsProper2Mankind üzenetére (2023. 05. 16. kedd 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv Sziasztok !
Jàsz-nagykun megyei vagy Hajdú -bihari pàrral ismerkednék Heteroszeuàlis alapon .
Jàsz-nagykun megyei vagy Hajdú -bihari pàrral ismerkednék Heteroszeuàlis alapon .
2023. május 26-tól 29-ig Nyéken leszünk és napközben a Debreceni-tó nudis swingeres partján a nagy fatörzses beállónál fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Hopp, én itt magamra ismertem
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 05. 16. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 16. kedd 20:15

Sziasztok. Olyant keresünk aki tudja mit akar, és nem fél kezdeményezni
Sziasztok. Olyant keresünk aki tudja mit akar, és nem fél kezdeményezni
sziasztok feleseget kényeztetnek a ferje elott akit ezt izgatna !8cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!Hétvégén Szombaton ismerkednék Pécs környékén hellyel rendelkező párral,vagy autós kalandra.Maga sportos,nagy méretű pasi vagyok.
Sziasztok!
Párokat fogadnék Dunaújvárosban! Szerda csütörtök péntek napközben!
Párokat fogadnék Dunaújvárosban! Szerda csütörtök péntek napközben!
Sziasztok!
Hétvégi ,,randihoz" keresünk pasit 3.nak párosunk hölgy tagja örömére adatlapunk szerint!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép estét mindenkinek!!
Hétvégi ,,randihoz" keresünk pasit 3.nak párosunk hölgy tagja örömére adatlapunk szerint!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép estét mindenkinek!!

Hajdúszoboszlón, ma ,kedd este, puncit kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is! Imádok nyalakodni, enyhe bi!
Holnap napközben pár fiatal pasit fogadna. Nógrád megyében .
Párhoz csatlakoznék hetero alapon,a hölgy örömére!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hali.Párral vagy Hölggyel ismerkednék hosszú távra! Légy értelmes.. igényeség elvárt!