nőt vagy párt keresek hosszú távra részletek privátban
Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres vékonyabb sportos nők érdekelnek párok csak hetero alapon 12 ker van búvóhelyem is szép estét üdv P
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Sziasztok én kapuvári pasi vagyok szívesen beszélnek hozzatok
(Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 14:17

Sziasztok!
3-as hoz keresünk pasit adatlapunknak megfelelően!!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép napot mindenkinek!!
Szép napot mindenkinek!!

Sziasztok kapuvári pasi vagyok szombat estére csatlakoznék párhoz 37 éves pasi vagyok Kapuváron van lakásom írjatok
Sziasztok! Ha esetleg volna itt pasi aki szeretne velünk ismerkedni irjon nekünk. Borsodi párnak. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok örömmel csatlakoznèk hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 09:46
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Péntek/szombat estére keresünk egy férfi beszállót! Ápoltság,borotvált intim fontos!
Sziasztok szombat este Kapuváron vendégül látnék normális párokat igényes pasi vagyok
Sziasztok!
Péntek este ápolt, igényes pasiként csatlakoznék párokhoz, hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda.
Péntek este ápolt, igényes pasiként csatlakoznék párokhoz, hölgy örömére.
Nyíregyháza-Kisvárda.
Sziasztok!
Ma estére szívesen csatlakoznék párhoz!
Nagyméretű, helyes srác vagyok. Írjatok üzenetet, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Ma estére szívesen csatlakoznék párhoz!
Nagyméretű, helyes srác vagyok. Írjatok üzenetet, hogy továbbléphessünk.
Tamás
Szia jó hangzik csak kár , hogy fiatal párt keresel ....
de sok sikert neked . (Ez egy válasz tyriel666 üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 27. csütörtök 10:16
de sok sikert neked . (Ez egy válasz tyriel666 üzenetére (2023. 04. 27. csütörtök 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Miskolc környékén, csinos, fiatalos párral barátkoznék hetero alapon, hosszú távon is akár...
Ma este 21,30 körül Bp. 11.kerületi lakásunkon fogadnánk egy, az adatlapunkon leírtaknak megfelelő hetero pasit hármas szexre. Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!!
Szép napot mindenkinek!!

Sziasztok.Szombaton 13-15óra között pár 6 ker és könyékén akinek volna kedve osmerkedni cuckoldra.Magas sportos nagy méretű pasival.
Sziasztok! Pár vagyunk, a hosszú hétvégére keresünk hellyel rendelkező Debreceni pasit egy hármasra.
Hölgyek, párok!
Most hétvégén pajzánkodás?
Adatlapot olvassatok!
Most hétvégén pajzánkodás?
Adatlapot olvassatok!
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Miskolc környékén, csinos, fiatalos párral barátkoznék hetero alapon, hosszú távon is akár...