Sziasztok. Dorog, Esztergomi környéki párral ismerkednék.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Sziasztok! Kifejezetten cuckold kedvelő párral ismerkednék!
Sziasztok!
Párnak helyet biztosítanék
BP.!
Párnak helyet biztosítanék

BP.!
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Volt már részem 3-asban illetve Cuckoldban is.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Volt már részem 3-asban illetve Cuckoldban is.
Sziasztok.
43 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű (15/4 cm), de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
43 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű (15/4 cm), de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
Mai nap keresek partnert / partnereket Budapesten! Írj smile
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Miskolcon párnak helyet biztosítok
Szegeden vagy környékén?

Sziasztok ma estére keresünk fiút! Budapesten hely van.
26 éves kor ig!!!
26 éves kor ig!!!
Sziasztok! Pàrokhoz csatlakoznék a mai napon! Utazàs nem gond, de ha kell fogadni is tudok.
Sziasztok! Ma este pár hölgy tagját kényeztetném adatlapom szerint..Utazni tudok.
Komáromi fürdőben , fürdőzés ma este. Valaki?
Helyel rendelkező nagy méretű pasit keresünk,ma estére szombat 01.06. Nyíregyháza
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna! Akár hosszú távon házibarát! Győr.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Hello,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék/nyalnék!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék/nyalnék!
Sziasztok. Holnap estére keresek egy hölgyet,vagy egy párt. Helyileg Várpalotán vagyok,és a közelből keresnék. De ha esetleg utaznátok nekem az is jó,helyem van. 38 éves teljesen borotvált srác vagyok. Imádom a szexnek minden formáját. smile Szeretem a szexet hosszasan élvezni,éppen ezért nem 2percig tartana. Előjáték,nyali-fali,és még sok finomság. Viberen, vagy e-mailben is elérhető vagyok csak kérd. Várom leveleket. Szexcsatázzunk nálam holnap.
Sziasztok, magas, vékony, borotvált, ápolt és kulturált férfiként örömmel fogadnék Budapesten biszex játékra párt.