Sziasztok!
Pénteken (2023.04.28.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.04.28.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
2023. április 28-tól május 01-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok!
3-as hoz keresünk pasit adatlapunknak megfelelően!!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép estét mindenkinek!!
3-as hoz keresünk pasit adatlapunknak megfelelően!!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Szép estét mindenkinek!!

Sziasztok. Holnap holnapután Kehidán a szaunavilágba ismerkednénk.
Feleségem tudtával bi férfi tagú párt keresek, ahol a hölgy előtt nyíltan fiús játékokat játszhatnánk. Hellyel rendelkezzetek, utazni tudok. Csak Heves megye. Ps: Kizárólag értelmiségiek.
Sziasztok/ Szia
Mai napon pár vagy szóló hölgy keres egy ápolt , sportosabb alkatú, nagyobb méretű férfit???
Bizonyos távolságra utazni tudok
Mai napon pár vagy szóló hölgy keres egy ápolt , sportosabb alkatú, nagyobb méretű férfit???
Bizonyos távolságra utazni tudok

Elhanyagolt férj pár hàzibaratja lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Szopok nyalok gombot varok.
szioka ma valaki nyiregyháza kőrnyékéről ????
Sziasztok. A kifutónál szívesen csatlakoznék párokhoz akár csak kukkolóként.
Sziasztok, a héten csatlakoznék párhoz,priviben írjatok,ha érdekel
Helyem és kocsim is van
Helyem és kocsim is van
Igényes nagyfarkú pasit keresünk
23/150/50 hölgy rendszeres teleelvezesére
Cuckoldra!
Nyiregyhazan
Hely van
Fenykepes bemutatkozo lap, uzenet viber elerhetőséggel!
23/150/50 hölgy rendszeres teleelvezesére
Cuckoldra!
Nyiregyhazan
Hely van
Fenykepes bemutatkozo lap, uzenet viber elerhetőséggel!
Sziasztok párt fogadnák pest megyében 28 éves pasi
Sziasztok! Lányt vagy párt ismertségét, társaságát keresném ma esti kellemes időtöltésre Veszprém-Zala megyékből! Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok. Lányt vagy párt keresek hétvégére bár mikorra kellemes időtöltésre teljesen hetero alapon. Baranya vármegye és környéke. Fogadni is tudok! Utazás nem gond! swinger tapasztalat adott.
Ma talalkozás Kecskemét...---...Szeged?
Szívesen csatlakoznék ma párhoz
, sok mindenre nyitott vagyok

Sziasztok !
Valóban 23 cm es méretemmel , heteró párhoz csatlakoznák Budapesten !
Valóban 23 cm es méretemmel , heteró párhoz csatlakoznák Budapesten !
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Hello! Pár szeretne ismerkedni pasival borsodban. Adatlap szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék nem egyszeri alkalommal. Hely kellene, utazni tudok.