Sziasztok! Adatlap szerint keresünk 1pasit csak Borsodban. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Ma estére keresünk max35 éves korig hármas kalandozásra pasit. Adatlapon olvashatod a feltételeinket,privátban jelentkezz...Köszi!
Sziasztok.Ma egész este,éjjel várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Szigetszentmiklóson szívesen masszíroznèk hölgyet. Svéd, relaxáló, talp. Természetesen igény szerint egy kis extrával.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok !
Szombat este Szekszárdi akár idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék harmadiknak kellemes gabalyodáshoz a hölgy dupla örömére kényeztetésére. Ha izgatna a hármas együttlét írjatok privát üzenetet.
Szombat este Szekszárdi akár idősebb párhoz házaspárhoz csatlakoznék harmadiknak kellemes gabalyodáshoz a hölgy dupla örömére kényeztetésére. Ha izgatna a hármas együttlét írjatok privát üzenetet.
Sziasztok én egy Tatabányai 45 éves átlagos férfi vagyok szívesen ismerkednék párral vagy hőlgyel minden jóra.Kómolyan gondolom
Sziasztok ,Szombat estére szeretnék találni Bp-i elhanyagolt anyukát, ,nőt, vagy egy szimpatikus párt.
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Este kb 20-tól ráérek és találkozni is merek.
Én 47 nem független ff vagyok , többesbe van tapasztalatóm.
Gondoljatok privátba folytatás : Üdv Laca
Sziasztok!Szombaton délután,este.Párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,hármas,cuckold,extrémebb dolgok is.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
sziasztok most 7vegen feleseget dugnek szopatnek a ferje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Kedves Hölgyek! Normális, megbízható, szavatartó, gerinces és normális értékrenddel megáldott férfi vagyok
Sziasztok!
Adatlapnak megfelelően keresünk!
Ápoltság , igényesség , diszkréció…
Ápoltság , igényesség , diszkréció…
Sziasztok két 40 éves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére. Átlagos testalkat 17 18 cm intim. Irj privit
Sziasztok, Almádiban vagyok, hölgy? Pár? Ma, holnap? Privátban irjatok
Sziasztok! Pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni. Adatlap szerint persze! Lehetőleg Borsodban. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!

Sziasztok!Szombaton délután,párt fogadnék igényes apartmanban a Tisza tónál Sarudon itt alvási lehetőséggel,éjszakáig tartó Hármas,cuckold.Magas,sportos,nagy méretű ápolt pasi.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
183/80, sportos, kemény farkú, hetero, 41 éves pasi, akár szintén hetero barátjával együtt, lányokkal, parokkal ismerkednek, többes örömmek céljából

NYIRWGYHAZI párhoz csatlakoznek
Hely van
Hely van