3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Adatlapom szerint ismerkednék! Képek később
Adatlapom szerint ismerkednék! Képek később

Miskolc környéki igényes pàr, fiatal barátot keres...Viber legyen...
Sziasztok
Ma esetleg vagy napokban oár akiknek be lehetne segíteni fokozni az élvezeteket?
Mobilis vagyok. írj üzenetet.

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!

Keresünk hölgy tagunk részére masszőrt erotikus masszázsra, kellemes befejezéssel. Elsősorban olyat, aki végzett masszőr. Mivel már csalódtunk érkező vendégben, a hölgynek van kritériuma. Jóképű, minimum 180 cm magas, sportos alkatú, átlagos méretű, pasi jöhet csak szóba. Túlsúly, extra méret kizáró ok. Részletek privátban.
Sziasztok.Ma este hölgy, pár társaságát várom csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Sziasztok ma estere !! Sportos alkat szörtelen mellkas !! Nagx meret !! Ezek alapjàn magadra ismersz irj!!!
Telefonszamot irj ! Ma estere keresunk nem holnap!! Ma !!
Kép nélkül ne irj !!
Telefonszamot irj ! Ma estere keresunk nem holnap!! Ma !!
Kép nélkül ne irj !!
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
sziasztok párt keresek cuckoldra!
Tolna-megye környékén!

Tolna-megye környékén!
Sziasztok!Beszálnék harmadiknak párhoz vas v Zala megyében
Sziasztok még mindig keresek Bp-i hölgyet ,párt 25.-e Szombat estére .Én 47 éves nem független ff vagyok, gondoljátok privátba a többit beszéljük meg.
Laca
Laca
Budapesten keresek párt hármas örömökre, XI.ker hely van, normális és diszkrét vagyok, nyitott minden jóra
Sziasztok! Holnap délelőtt masszíroznék, kényeztetnék igényes, diszkrét párt otthonában, vagy bárhol, minden megoldás érdekel. Tudok utazni, csak párokkal ismerkedem, szóló pasik ne írjanak! Privát üzenetet várok.
Keresünk hölgy tagunk részére masszőrt erotikus masszázsra, kellemes befejezéssel. Elsősorban olyat, aki végzett masszőr. Mivel már csalódtunk érkező vendégben, a hölgynek van kritériuma. Jóképű, minimum 180 cm magas, sportos alkatú, átlagos méretű, pasi jöhet csak szóba. Túlsúly, extra méret kizáró ok. Részletek privátban.
Olyan budapesti nőket vagy párokat keresek, akiket izgat, ha pl. autóban, az M0-s valamelyik parkolójában, mélygarázsban, vagyis valamilyen nyilvános helyen szexelnek. Imádok szopatni, gyorsan, határozottan dugni, használni egy nőt, akár a párjával együtt. Magas, potens, vastag farkú férfi vagyok. Privátban elértek, ha kellek.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Néz rá a reglapomra!
MOBILOS - 60+ffi keresünk AKI SZOPTATTNA A PÁROM ELŐTT ÉS EGYÜTT IS. LEHET IMPOTENS IS. VAGY 60 +PÁR CUCKOLD,ANAL KEMÉNY SEX KEDVELŐ NŐ VAGYOK. ANYAGIAKTÓL MENTESEN!! ÁPOLTSÁG EGÉSZSÉG ADOTT ÉS ELL VÁRT.
KIKÖTŐZÉS ÉS CSUNYABESZÉD SZINTÉN JÖHETT!! FIATALOK. IZMOS VAGYOK, SZILIS VAGYOK... NE ÍRJANAK KÖSZÖNÖM.
MOBILOS - 60+ffi keresünk AKI SZOPTATTNA A PÁROM ELŐTT ÉS EGYÜTT IS. LEHET IMPOTENS IS. VAGY 60 +PÁR CUCKOLD,ANAL KEMÉNY SEX KEDVELŐ NŐ VAGYOK. ANYAGIAKTÓL MENTESEN!! ÁPOLTSÁG EGÉSZSÉG ADOTT ÉS ELL VÁRT.
KIKÖTŐZÉS ÉS CSUNYABESZÉD SZINTÉN JÖHETT!! FIATALOK. IZMOS VAGYOK, SZILIS VAGYOK... NE ÍRJANAK KÖSZÖNÖM.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.