Szombat estére keresünk férfi beszállót, nagy intimmel. Nem fogunk mindenkinek válaszolni előre is sorry, nem levelezni szeretnénk. Képcsere után, ha megvan a szimpátia, telefonon adjuk a címet, kb este 19.00 től 22.00 van szükségünk rád. Biszex legyél lsz. Budapestttől 80km keletre
Sziasztok most 7vegen raero nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatná ha megdugják a nejet? Utazni tudok tav nem gond!
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem ill: leszek veletek ahogy szereti a hölgy ! Benne vagyok minden jóban amit szeretni kiprobálni
175/80 60 éves pasi vagyok. Tetszem a képen várom válaszotok.
Üdv: Bandi (Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 03. 24. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 24. péntek 19:48
Szívesen ismerkedem ill: leszek veletek ahogy szereti a hölgy ! Benne vagyok minden jóban amit szeretni kiprobálni
175/80 60 éves pasi vagyok. Tetszem a képen várom válaszotok.
Üdv: Bandi (Ez egy válasz NORBIKATI üzenetére (2023. 03. 24. péntek 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Jóképű, megbízható pasit keresünk 3. nak a hölgytagunk örömére!
Ui:Imádd a TELT alkatot!!!

Sziasztok!

Keresek normális férfiként párt .Ma este lenne pár hármas örömökre? Én bp XI. hely van
Sziasztok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Ma este Érden párt fogadnék.
Illetve utazni is tudok.
34é.3ban tapasztalt vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted! Köszönöm
Sziasztok kedves pàrok! Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves, igényes pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. / Budapest, Zugló/
Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok még mindig keresek Bp-i hölgyet ,párt 25.-e Szombat estére .Én 47 éves nem független ff vagyok, gondoljátok privátba a többit beszéljük meg.
Laca
Laca
Sziasztok ma vagy holnap lenne kedved lánynak vagy párnak találkozóhoz?

Szép napot mindenkinek, feleségem örömére keresek brutál vastag intim mérettel rendelkező úriembert.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek párokat ma vagy holnap estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Budapesten és környékén keresek párokat ma vagy holnap estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Balatoni kabriózás sportautóval, rosszalkodással egybekötve? Hölgyek és heteró párokkal ismerkednék

Ma este pár, ki erre járna? Névnapom alkalmából, meglephetne valaki... Bp
Sziasztok. Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
Sziasztok! Szívesen lennék egy pár ma vagy holnap esti programja
részletek privátban