Sziasztok!
Laza, játékos megmozdulás az éjszaka leple alatt?
Laza, játékos megmozdulás az éjszaka leple alatt?

Ok, akkor ma este nyitottak lennénk egy kellemes lazulós hármasra, a 30 éves, 180 cm magas, szőke hölgypartneremmel. A hölgy választ a kultúrált megkeresésekből.
Sziasztok! Párokhoz szívesen csatlakoznék ma este, utazni és fogadni is tudok!

Szia bisex fiú vagyok szívesen taliznèk sexelnèk veled ma este
(Ez egy válasz Shaqual üzenetére (2023. 01. 20. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 19:15

Tapasztalattal rendelkező 26 éves, sportos, helyes srác hatalmas mérettel (profilomon vonalzós kép) a hétvégén párt vagy hölgyet fogadna (utazni is tudok).
Sziasztok.3masra keresek párt.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Ma és hétvégén is tudok talizni.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Ma és hétvégén is tudok talizni.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Tapasztalattal rendelkező 26 éves, sportos, helyes srác hatalmas mérettel (profilomon vonalzós kép) a hétvégén párt vagy hölgyet fogadna (utazni is tudok).
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Budapesten ma este párt fogadnék.
Sziasztok ! Kőbányán keresnék most,szex éhes hölgyet vagy párocskát ! Szivesen megyek hazhoz,de helyem is van,ha kell.... Nagyon tele vagyok !
Sziasztok.
Budapest, Kecskemét, Dunaújváros háromszögbe, szívesen ismerkednék, hölggyel, vagy párral.
Szalkszentmártonba, normális találkákra alkalmas helyem lenne, de az utazás sem jelent gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Budapest, Kecskemét, Dunaújváros háromszögbe, szívesen ismerkednék, hölggyel, vagy párral.
Szalkszentmártonba, normális találkákra alkalmas helyem lenne, de az utazás sem jelent gondot.
Csak aki, akik komolyan gondolják. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek, élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Sziasztok! Ma estére keresek bpn nőt vagy párt!
A nyelve legyen átlagos méretű?
(Ez egy válasz lollent üzenetére (2023. 01. 20. péntek 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 20. péntek 11:41

Budapesten keresünk párhoz, fiatalos, átlagos méretű pasit nyalásra.
Sziasztok!Ma estére Püspökladány környékéről, hellyel rendelkező pasit keresünk. Szaxiról lenne szó első körben, a csajom adná Nekünk.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Igényes teljesen szőrtelen nagyméretű pasit keresünk ill igényes párokkal ismerkednénk !
Helyünk van
Nyíregyházán
Igényes teljesen szőrtelen nagyméretű pasit keresünk ill igényes párokkal ismerkednénk !
Helyünk van
Nyíregyházán
Budapesten keresünk párhoz, fiatalos, átlagos méretű pasit nyalásra.
Sziasztok
Ismerkednék
Közös hetvegére
Ismerkednék
Közös hetvegére
Sziasztok, jó fej párhoz csatlakoznék a hölgy kedvére,ha lehet rendszeresen.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt.
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt.