sziasztok
Zalaegerszeg és vonzáskörzetében keresek napközben rendszeresen látogatható férfit nöt vagy párt,ahol kiszolgálhatok
zalaegerszegi 18,5 mérettel rendelkező férfi vagyok
Zalaegerszeg és vonzáskörzetében keresek napközben rendszeresen látogatható férfit nöt vagy párt,ahol kiszolgálhatok
zalaegerszegi 18,5 mérettel rendelkező férfi vagyok
Sziasztok ! Miskolcon szervezünk családias házi swinger bulit, 8-10 fő részvételével január 27 péntek vagy 28 szombat estére! Csak igényes,ápolt párok és legfeljebb 1-2 fiatalabb férfi és hölgy jelentkezését várjuk. Belépő nincs, részletek privátban !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Apolt, megbizhato, hellyel rendelkezo, atlagos meretu (max15) pasit keresunk. Gyor, Dunaszerdahely kornyekerol
Sziasztok! Házaspárnak lennék tartósan a barátja akár közös programokkal is , izgalmas szexel fűszerezve! De villám szexre is nyitott vagyok …
20cm feletti igényes szőrtelen pasit keresünk Nyíregyházán hosszútávra
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok,péntek este,nagy örömmel venném házaspár társaságát!!! Ápolt intelligens,férfi vagyok adatlapomon fotók valósak.

Ma délelőtt / kora délután párok számára adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok. De be is szallhatok

Ma este hármasban kalandoznék egy nyitott párral. Szívesen megyek, de fogadni is tudlak benneteket.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamu
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Komoly fiatal pasi van Miskolcon környékén? Pàr vagyunk,ja és valósak...Viber..
Párhoz csatlakoznék :P
Holnap délelőtt / kora délután párok számára adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok

Sziasztok! Párral Hölgyel ismerkednék Hévíz és környéken.
Mindent a hölgy öröméért.
Mindent a hölgy öröméért.

Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.