Most spec kizárólag kukkolás céljából keresek hetero párokat Budapesten (korosztályilag 65 a határ). Szeretném nézni és hallani őket, ahogy szexelnek.
Sziasztok! Holnap délelőtt Budapest XIII. pár akit érdekelne egy fiatal srác? Helyem van.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. Magas, vékony alkatú pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. (Zugló)
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék!
Dunaújváros-Bátaszék környéke!
Párhoz csatlakoznék!
Dunaújváros-Bátaszék környéke!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..

Moto
nagymeretu pasit CUCKOLD-ra keresünk(min 20cm)
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Sziasztok! Párokhoz, illetve nőkhöz csatlakoznék, fiatal sportos pasi vagyok extrém hosszúságú és vastagságú intimmel!
Sziasztok
Párral ismerkedenék hármas szexcsatára! Maglód és környékén .
Párral ismerkedenék hármas szexcsatára! Maglód és környékén .
Sziasztok! hétköznap a délelőtti órákban ráérő pasit keresünk
Sziasztok péntek estére keresek egy nyitott kedves házaspárt! Erezuk jól egymást!
megbízható,ápolt,intelligens férfi vagyok adatlapomon fotók valósak!

nagymeretu pasit CUCKOLD-ra keresünk(min 20cm)
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék!
Párhoz csatlakoznék!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

sziasztok feleseget dugnek a férje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Többesben tapasztalt ápolt, jóképű férfiként ismerkednék kedves, huncut párral, ahol nem tabu a DP, esetleg ha ketten egyszerre vagyunk egy helyen :P
Várom a privát üzeneteket, fotóim az adatlapomon vannak, ha kapcsolatra jelöltök.
Szép estét!
Többesben tapasztalt ápolt, jóképű férfiként ismerkednék kedves, huncut párral, ahol nem tabu a DP, esetleg ha ketten egyszerre vagyunk egy helyen :P
Várom a privát üzeneteket, fotóim az adatlapomon vannak, ha kapcsolatra jelöltök.
Szép estét!

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.