Sziasztok. Jan.30 hétfő reggel utazok Cegléd- Klagenfurt vonalon,délután vissza. Autóban van hely akár csomagnak is. Hölgy-par csatlakozhat,útiköltséget természetesen meg beszéljük privát üzenetben. Köszönöm. Szép napot kívánok.
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon! 34 éves igényes pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. Üdv:Zoli (Zugló)
Sziasztok !
Nagyon izgalmas pár vagytok .
Szívesen ismerkednék !
Puszi (Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 27. péntek 19:28
Nagyon izgalmas pár vagytok .
Szívesen ismerkednék !
Puszi (Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2023. 01. 27. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok holnap estétől szívesen látnánk vendégül egy kedves figyelmes pasit esetleg párt egész éjjszakára az adatlapunk leirtak alapján.
Házibaràt lennék diszkréten. Maszsàzs órákon át. Mindent valóra váltók. Igényes pasi vagyok. Házibaràt lennék diszkréten hosszú távon.
Hölgyek,Párok,Swingerek társaságát keresem!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Masszőr pasi üzi
Sziasztok írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 18:04
Törölt felhasználó (4675047)

Sziasztok! Ma estére igényes férfit keresünk 3 as szexre. Bi férfi is szóba jöhet
)) de csak is férfi be Szállóval
38 éves kortól 50 ig
csak is Viber számmal írj üzit. Csók

Sziasztok! Ma estére igényes férfit keresünk 3 as szexre. Bi férfi is szóba jöhet
)) de csak is férfi be Szállóval
38 éves kortól 50 ig
csak is Viber számmal írj üzit. Csók

20cm feletti kemény eres farkú férfit keresünk házibarát pozicióra hosszútávra, cuckold, duplafarkas sexre..
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Légy ápolt igényes, szőrtelen
Hölgytagunk DD-mell formás popsi
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok

Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Igényes párokhoz, nőhöz csatlakoznék... Keress privátban...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Ma kora este 5-7 óra között tervezem hogy felmegyek Szépvölgyire. Jön fel hölgy v pár kalandozni ? Privátban kérnek választ.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Szalkszentmárton, és környékén hölgy vagy pár? Helyem lenne, ésszerű távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátban.