Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Sziasztok párhoz csatlakoznák a hölgy örömére.
Sziasztok! péntek délelőtt reggel keresnénk ráérő fiút
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék 3-nak!
Párhoz csatlakoznék 3-nak!
Kifejezetten nagy , vagy extra vastag farkú pasit keresünk Vas - Zala megyében ( hetero alapon) a hölgy örömére
Nagy mérettel keresek ma estére partnert. Hely van.
Sziasztok Személyes találkozó Győrben?
(Ez egy válasz csinospar11 üzenetére (2023. 01. 25. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 25. szerda 12:51

Apolt, megbizhato, hellyel rendelkezo, atlagos meretu (max15) pasit keresunk. Gyor, Dunaszerdahely kornyekerol
sziasztok
Zalaegerszeg és vonzáskörzetében keresek napközben rendszeresen látogatható férfit nöt vagy párt,ahol kiszolgálhatok
zalaegerszegi 18,5 mérettel rendelkező férfi vagyok
Zalaegerszeg és vonzáskörzetében keresek napközben rendszeresen látogatható férfit nöt vagy párt,ahol kiszolgálhatok
zalaegerszegi 18,5 mérettel rendelkező férfi vagyok
Sziasztok ! Miskolcon szervezünk családias házi swinger bulit, 8-10 fő részvételével január 27 péntek vagy 28 szombat estére! Csak igényes,ápolt párok és legfeljebb 1-2 fiatalabb férfi és hölgy jelentkezését várjuk. Belépő nincs, részletek privátban !
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Apolt, megbizhato, hellyel rendelkezo, atlagos meretu (max15) pasit keresunk. Gyor, Dunaszerdahely kornyekerol
Sziasztok! Házaspárnak lennék tartósan a barátja akár közös programokkal is , izgalmas szexel fűszerezve! De villám szexre is nyitott vagyok …
20cm feletti igényes szőrtelen pasit keresünk Nyíregyházán hosszútávra
Sziasztok Józsi vagyok és szívesen ismerkednék Hölgyel vagy párral. hosszú távon gondolkodok nem egy estére kizárólag. 54 éves férfi vagyok normális kultúrált. Nem vagyok erőszakos nyomulós típusú. Imádok puncit nyalni sokáig élvezésig ha a hölgy szereti persze csak akkor. Utazni tudok ésszerű távolságra Budapest +50 km. Iszogatunk beszélgetünk majd alakul, de ha nem az sem gond részemről megértő vagyok. Képeket tudok küldeni de van a társkeresőben is egy pár darab.
Sziasztok,péntek este,nagy örömmel venném házaspár társaságát!!! Ápolt intelligens,férfi vagyok adatlapomon fotók valósak.

Ma délelőtt / kora délután párok számára adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok. De be is szallhatok

Ma este hármasban kalandoznék egy nyitott párral. Szívesen megyek, de fogadni is tudlak benneteket.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamu