Budapesten párral vagy nővel ismerkednék. Akár beülhetünk valahová. Lakásom van, itt is találkozhatunk.
Gratulálok a kifinomilt szexális inteligenciádhoz!.. Biztos rengeteg megkeresést kapsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 13:13

Törölt felhasználó (4701822)

Nyaljon az aki baszni nem tud
sziasztok! keresek kortól függetlenül életvidám párokat. 35 éves hetero srác vagyok. Korrekt, értelmes embereket keresek. utazni tudok, helyem van.
Sziasztok..! Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek ,kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba!!!!!!!
Sziasztok.
Ma vagy holnap este pár vagy pasi Debrecen?
Ma vagy holnap este pár vagy pasi Debrecen?

Sziasztok! Ma is várom este, éjjel hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm !
Nyaljon az aki baszni nem tud
Sziasztok. Intelligens, diszkrét férfiként keresek párokat szexuális vágyaink kielégítésére, akár már ma esti találkozással. Helyem Tökölön van.
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok párok! Szívesen kényeztetnék ma is felesége, barátnőt a párja előtt vagy vele közösen ..
Igényes 196cm magas intelligens pasi ismerkedne
Nyiregyhazan
Helyem van
Nyiregyhazan
Helyem van
Sziasztok. Kecskeméti párral találkoznék.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
3mas kalandhoz keresek párt.elöny jászság és környéke..viber skyp hangutsod ha van elöny
sziasztok olyan pár van e itt ahol a férjet izgatná ha megdugják a feleseget? (cuckold) Utazni tudok tav nem lenne gond!
Tettrekésze, jelentkezek!

Férfit keresünk feleség többes örömére ,,,,
Helló sziasztok! Párhoz csatlakoznék, 25 éves vagyok, volt már részem 3-ban. Győr és környéke utazni tudok!
Sziasztok! Ma este hetero alapon beszállnék párhoz szívesen.Utazni és fogadni is tudok

Párhoz mennék locsolni