Sziasztok 45 éves hetero férfiként csatlakoznék molett hölgytagú párhoz kizárólag a hölgy örömére Csepel és környékén
Sziasztok! Pár szeretne ismerkedni borsodi pasival adatlap szerint persze! Fotó nélkül ne írj!! Sok sikert mindenkinek.
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni... 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Hétvégére keresnénk adatlapunk szerint
Hello ! Legalább 25 cm farkú pasit keresünk,
Sziasztok.Párhoz beszállnék ,Budapest.
Sziasztok, házaspárhoz beszállnék hetero alapon.
Sziasztok! Párral,lánnyal ismerkednék laza szexkapcsolat céljából!
Olyan hölgyet, vagy párt keresek, ahol a hölgy bírná több órán át a szeretkezést!!! Utazni és fogadni is tudok!!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Vennénk
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 14:47

Kedd este szívesen vennék egy normális , intelligens 35-45 év közötti jó megjelenésű férfi látogatását!

Kedd este szívesen vennék egy normális , intelligens 35-45 év közötti jó megjelenésű férfi látogatását!

Irtam
(Ez egy válasz Zsebibaba89 üzenetére (2023. 03. 27. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 27. hétfő 10:23

Sziasztok.
Nagy intimmel rendelkező srácot keresünk hármas szórakozáshoz
Nagy intimmel rendelkező srácot keresünk hármas szórakozáshoz
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Párokkal találkoznék leginkább a hölgy örömére!
Párokkal találkoznék leginkább a hölgy örömére!

Törölt felhasználó (4697280)

Szia minket érdekelne
Sziasztok sportos igényes pasi extra mérettel játszótársat keres sportos partnerek érdekelnek extra strapabíró típus
sportos unatkozó feleségek előnyben
Bp ,Telki ,környéke viber legyen üdv P