Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Igényes teljesen szőrtelen nagyméretű pasit keresünk ill igényes párokkal ismerkednénk !
Helyünk van
Nyíregyházán
Igényes teljesen szőrtelen nagyméretű pasit keresünk ill igényes párokkal ismerkednénk !
Helyünk van
Nyíregyházán
Budapesten keresünk párhoz, fiatalos, átlagos méretű pasit nyalásra.
Sziasztok
Ismerkednék
Közös hetvegére
Ismerkednék
Közös hetvegére
Sziasztok, jó fej párhoz csatlakoznék a hölgy kedvére,ha lehet rendszeresen.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt.
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt.
18/7 intim merettel nő pár pasi aki szopna? Zala megye
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi. Holnap estére keresek párt vagy hölgyet. Ha érdekel írj.
Sziasztok!
Hétfő délelőttre keresünk pasit/párt. Várjuk a jelentkezéseket smile
Hétfő délelőttre keresünk pasit/párt. Várjuk a jelentkezéseket smile
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve partnereket keresek közös tartalomgyártásra.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprémből vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós laza kapcsolatra is . És aki mer talizni is nem kamu
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék!
Dunaújvaros és környéke!
Párhoz csatlakoznék!
Dunaújvaros és környéke!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok bekes megyei helyel rendelkezo igenyes pasi vagyok not part keresek ,de utazom is arckepet privat uzibe kuldok
Sziasztok diszkrét nős megbizhato betegségektöl mentes pasi vagyok titokban keresek partnert partnereket! Ha megbizhato pasit keresel vagy kerestek akit szopni szeretnél minden bonyodalom nélkül akiben megbizhatsz.akor irj rám privátba. Gyöngyös Hatvan környékén keresek.vagy aki tud utazni
kedves párt keres kedves 40es sportos pasi nagy vastag farokkal
írjatok

Sziasztok.
Én is szívesen "ÁLLNÁK" párok rendelkezésére Pest megye Déli részén.
Én is szívesen "ÁLLNÁK" párok rendelkezésére Pest megye Déli részén.
Jo reggelt
A környékemen fel ajánlanám szolgálataimat.
“Állok rendelkezésre”
A környékemen fel ajánlanám szolgálataimat.
“Állok rendelkezésre”

Sziasztok. Ma délelőtt szívesen ismerkednék párokkal Budapesten szinte bárhol. Autóval tudok menni, nyitott vagyok minden lehetőségre. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon privátban