hölgyek vagy párok kinek van kedve ma dugni veszprém megyében ?írj
Bocsi de lekéstem. De nem jó máskor? Kitartó potens pasi vagyok! Többesben tapasztalat!
(Ez egy válasz Mikettenfiatalok üzenetére (2022. 12. 31. szombat 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Búék.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Buék!

Sziasztok Sopron vagy környékéről nem ismerkedne pàr vagy Hölgy?

Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék 40-50 közötti, igényes, bisex párt. Lehetőség szerint hosszú távra.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Pasik, irjatok. Kell egy jó faszi nekünk 3asra.
20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Éjfél utáni malackodásra párhoz vagy kulturált pasihoz csatlakoznánk Budapesten.(after party)
Sziasztok ma estere lehet jonni harmadiknak irjatok

Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
Boldog uj évet kivanok mindenkinek olyan pasik vannak-e itt akit izgatna ha megdugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Mindenkinek köszönjük a levelét aki írt nekünk, megtaláltuk a partnert ezért légyszi ne irjatok többen.
BUÉK! (Ez egy válasz Pervférj üzenetére (2022. 12. 31. szombat 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 31. szombat 00:39
BUÉK! (Ez egy válasz Pervférj üzenetére (2022. 12. 31. szombat 00:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma estére keresnénk feleségem számára cuckoldra egy hetero srácot pesten akit lakásunkon fogadnánk....
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok.Pár vagy kisebb házi buli Egerben,ahová csatlakozhatok szilveszterezni.
Sziasztok. Szilveszterre keresnék kis kikapcsolódást, főleg Szabolcs megyében. Amennyiben jól sikerül, akár hosszú távra is terveznék. Mindenre vevő vagyok, könnyen alkalmazkodom.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Olyan 20 cm feletti farokkal rendelkező,30-év körüli srácot keresek .... Aki meg masszírozni a feleségemet alaposan és a végén,kiadásának meg is dugná! Pest vagy Pest megyeieknek várom a jelentkezési,aki saját helyen rendelkezik !
20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Helyünk van.